31. Elo, 2020

Elokuun harjoituspelit

Harjoituskausi on tiiviisti käynnissä ja muutamia treenipelejä on pelattu. Uerdingeia vastaan ensimmäinen peli päättyi 0-0. Fc Kölnille ja Fortuna Düsseldorfille tuli sitten tappiot. Korona karanteeni pudotti neljä pelaajaa Tirolin leiriltä, mutta se ei menoa haitannut. Bochum nuiji viime perjantaina Bvb:n ja peli näytti jo varsin hyvältä.
Sarjan alkuun on vain muutama viikko. 5.9 pelataan harjoituspelit Schalkea vastaan ennen Saksan cupin ensimmäistä kierrosta, joka pelataan 12.9 Oberliga joukkue Engersia vastaan.

11. Elo, 2020

Fanit pääsevät katsomoon aikaisintaan lokakuun lopussa

Kicker uutisoi, että Bundesliiga 1 ja 2 katsomoihin fanit pääsevät aikaisintaan lokakuun lopussa. Seuroille tilanteen tekee haasteelliseksi, ettei kausikortteja pysty myydä ennenkuin hallitukselta tulee varmuus katsomoiden avaamisesta. Tästä tulee seuroille huomattavaa kassavajetta, kun myyntiä ei ole voitu aloittaa.

11. Elo, 2020

Kauden 20/21 otteluohjelma on julkaistu

Kauden otteluohjelma on tulospalvelulinkissä nähtävänä

10. Elo, 2020

Yhdistyksen kesäjuhlia vietettiin Laajasalon Kallioniemessä

Yhdistyksen kesäjuhlia vietettiin lauantaina Laajasalon Kallioniemessä. Vieraita tuli myös Saksasta koronasta huolimatta. Osallistuminen oli tänäkin vuonna kiitettävällä tasolla.

3. Elo, 2020

Uusi harjoituskausi alkoi tänään

Vfl Bochumin kesäloma on ohi ja kausi aloitettiin tänään ensimmäisillä joukkueharjoituksilla ja lääkärintarkastuksilla. Joukkueesta puuttui Danny Blum, jonka lauantainen kolmas koronatesti oli positiivinen. Hän oli oireeton ja hän joutui 2 viikon karanteeniin muista. Erittäin harmittava tapaus, sillä joukkue aloittaa harjoituspelit parin viikon päästä. Toivottavasti enempää tapauksia ei tulisi ja joukkue saisi ehjän harjoituskauden ennen syyskuun 18 päivän sarja-avausta..

4. Heinä, 2020

Yhdistyksen kesäjuhlat elokuussa

Yhdistyksen perinteiset kesäjuhlat pidetään lauantaina 8.8.2020 Laajasalon Kallioniemessä alkaen klo:12:00 eteenpäin. Pyydämme ilmoittautumaan juhliin yhdistyksen sähköpostiin vflbochumfinland@gmail.com
15.7.2020 mennessä.

4. Heinä, 2020

Danilo Soares teki pitkän jatkosopimuksen vuoteen 2024 asti

30. Kesä, 2020

Yhdistyksen paitatilaus on saapunut

Paitojen jakaminen alkaa viikonlopun ja ensi viikon aikana. Valitettavasti suuren kysynnän vuoksi joitakin kokoja pääsi loppumaan ja ne toimitetaan elokuussa jälkitoimituksena. Vaihtoehtoisesti voi vaihtaa mallia, sillä useita paitoja on vielä jäljellä.
Maksut 15€/kpl tai 40€/3kpl suoritetaan yhdistyksen tilille, viiteeksi: oma nimi paitamaksu. FI51 7997 7990 0180 33

29. Kesä, 2020

Kauden päätös oli eilen ja fanien näyttävä vastaanotto kotiin

28. Kesä, 2020

Kausi päättyi tappioon Hannoverille 2-0. Ensimmäisen puoliajan lopussa Hannover sai hyvästä paikasta vaparin ja siirtyi 1-0 johtoon. Bochumilla oli omat paikkansa, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi.
Toinen puoliaika oli Bochumin hallintaa, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu maaleja. Ottelun lopussa Hannover sai vastahyökkäyksen ja meni 2-0 johtoon. Se jäi myös lopputulokseksi. Ensi kaudeksi ykköseen nousivat Bielefeld ja Stuttgart. Nousukarsintaan pääsi hieman yllättäin Heidenheim Bremenia vastaan. Kakkosesta putosivat Wehen ja Dresden, karsintaan joutui Nürnberg.

21. Kesä, 2020

Tänään oli monen Vfl pelaajan jäähyväiset Ruhrstadionilla

Vfl Bochumin joukkue uudistuu molnella pelaajalla ensi kaudeksi. Joukkueen pitkäaikainen toppari Patrik Fabian ei jatka seurassa ensi kaudella. Fabian on pelannut pääsarjatasolla Bochumissa jo kymmen kauden ajan ja seuraa hän ehti edustaa 20 vuotta.
Muita pelaajia, jotka eivät pelaa ensi kaudella Bochumissa on Jordi Osei-Tutu, Vasileios Lampropoulos, Manuel Wintzheimer, Stefano Celozzi, Danilo Souares, Ulrich Bapoh, Simon Lorenz, Jan Wellers ja Maxwell Gyamfi.

21. Kesä, 2020

Kauden viimeinen kotipeli päättyi tasapeliin Furthin kanssa. Furth aloitti vahvasti ja meni ensimmäisellä kympillä 0-1 johtoon, yllättäen raadin pelkäämällä Hrgtan maalilla. Huonon alun jälkeen kotijoukkue pääsi paremmin mukaan peliin. Puoliajan lopulla Tesche tasoitti kulmasta 1-1. Toinen puoliaika alkai Bochumin hallinnalla ja Osei-Tutu pääsi yksin läpi ja laukoi tilanteeksi 2-1. Peli tuntui jo voitetulta, mutta Furth tuli tasoihin 2-2 hieman onnekkaan keskityksen jälkeen. Viimeisessä pelissä ratkaistaan loppusijoitukset, kun mennään Hannoverin vieraaksi.

20. Kesä, 2020

Tänä vuonna ei päästy viimeiseen kotiotteluun, jota perinteisesti ollaan käyty katsomassa. Yhdistyksen lippu siellä on kuitenkin jatkamassa perinnettä. Kaikki ruudun ääreen huomenna.

17. Kesä, 2020

Vfl Bochum otti taas hienon voiton ja jatkaa tappiotonta putkea. Bochumin valmentajat yllättivät ja avauksessa yllätysnimiä, Eisfeld, Janelt ja Cellozzi. Bochum hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja kuinka yllättäin Eisfeld lauloi pallon yläkulmaan Osei-Tutun syötöstä. Puoliskon lopussa joukkueen kapteeni Losilla näytti taas mallia ja vei taukojohtoon 0-2. Toisella puoliajalla peli meni varmisteluksi ja Aue päästettiin pelaamaan. Bochum kuitenkin sai olla suhteellisen rauhallisia ja maalivahti Riemann hoiti taas loput. Riemann oli taas kentän kunkku, vaikka Aue pääsi torjunnan jatkotilanteesta laukomaan 1-2 kavennuksen. Ottelu loppui siihen ja pisteet Bochumille. Sunnuntaina nähdään viimeisessä kotipelissä taas yhdistyksemme lippu ja Greuther Fürth vieraana.

11. Kesä, 2020

Fanclub Finland kesäpaitoja on taas saatavilla

Lebenslänglich

Musta
Koot M - 4XL

Hinta: 15€/kpl, 40€/ 3kpl

Bochum beer

Musta, (kuva edessä)
Koot M-4XL

Tilaukset sähköpostilla

Fanclub Finland

Harmaa
Koot M-4XL

vflbochumfinland@gmail.com

13. Kesä, 2020

Nyt se on selvä, Bochum pelaa ensi kaudella kakkosta. Tänään pelattiin Osnabrückin vieraana. Bochum oli niskanpäällä heti alusta lähtien, pallonhallinta oli täysin Bochumilla. Maalinteon aloitti Bochum osei tutun maalilla, lopullinen niitti tuli Wintzcheimerin 0-2 voittomaalilla. Tästä jatkuu vieraskiertue Ergebizge Aue:n vieraana.

6. Kesä, 2020

Vfl Bochum otti erittäin tärkeän voiton St Paulista ja sarjapaikka on lähes varmasti varmistettu. Bochum hallitsi suurimmaksi osaksi peliä. Maalinteon aloitti rangaituslaukauksella Robert Zulj, maali oli hänen kauden ensimmäinen. Wintzheimer oli yllättäen avauksessa ja pelasi erittäin terävästi kärjessä. Hän voitti kaksinkamppailut lähes joka kerta ja sai hankittua joukkueelle maalipaikkoja. Toisella puoliajalla St Pauli pääsi paremmin peliin mukaan ja saikin yhden vaarallisen maalipaikan, laukaus meni yläriman kautta ohi. Bocmin toppari Leitsch viimeisteli 2-0 johdon kulmapotkusta. Bochum otti St Paulista ensimmäisen voiton sitten 2014, joten olihan se jo aikakin. Yleisöä ei pelissä tietenkään ollut, mutta yhdistyksemme lippu pääsi näkyvälle paikalle päätykatsomoon.

30. Touko, 2020

Kahden väsyneen joukkueen kamppailu päättyi 0-0 tasapeliin. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikat ja pelilliset hienoudet vähissä. Toisella puoliajalla Ganvoulan tilalle tullut Wintzheimer pääsi parhaimmille paikoille, mutta ei onnistunut. Nürnbergilla oli omat paikkansa, mutta ylärima pelasti Bochumille pisteen. Minimitavoite kuitenkin saavutettiin, ettei tullut tappiota. Sarjataulukko on äärimmäisen tasainen ja jännitys säilyy loppuun asti. Perjantaina tulee St Pauli Bochumiin vieraaksi.

28. Touko, 2020

Lauantaina 30.5 jatkuu taas pelit. Voitto ja sarjapaikka olisi lähes varma!

27. Touko, 2020

Vfl Bochum otti erittäin tärkeän voiton Kielistä. Ensimmäinen puoliaika oli Bochumilla jälleen kerran hieman epävarmaa ja pallonhallinta ja maalipaikat meni vastustajalle. Maalivahti Riemann piti joukkuetta taas pystyssä parilla super torjunnalla.
Toisella puoliajalla alkoi tapahtumaan. Osei-Tutu pääsi nopeassa hyökkäyksessä puolittain yksin läpi ja sijoitti pallon ohi maalivahdin 1-0 tilanteeseen. Siitä hermostuneena Kielin vamentaja teki kerralla kolme vaihtoa ja heidän peli sekosi enemmän. Ganvoula pääsi 63 minuutilla myös yksin läpi ja sijoitti pallon hallitusti ohi maalivahdin. Bochum alkoi tämän jälkeen taas ylipuolustamaan ja päästi vastustajan mukaan peliin. /4 minuutilla tuli sitten kavennus kulmapotkusta, joita Kielillä oli useampia ennen sitä. Loppu olikin sitten henkien taistelua tuleeko enää maaleja. Bochumin pelaajista Mayer pääsi tälläämään läheltä, mutta ylärimaan. Kiel yritti lopussa vimmatusti tasoitusta, mutta Bochum kesti ja otti säilymisen kannalta kuuden pisteen voiton.
Ystävämme Fan-Club Lebenslänglich oli näkyvästi esillä stadionilla. Lauantaina taas jatketaan Nurnbergin vieraana.

24. Touko, 2020

Vfl Bochum pelasi 0-0 tasapelin Karlsruherin vieraana. Ensimmäisellä puoliajalla Bochum oli vastaantulija, Karlsruher painoi päälle ja Riemannin huipputorjunnat piti Bochumia pystyssä. Bochum alkoi vasta puolen tunnin pelin jälkeen päästä mukaan. Ganvoula sai yhden maalipaikan, mutta vastustaja pääsi vedon väliin. Parhaimpaan paikkaan pääsi Soares, mutta laukaus osui ylärimaan.
Toisella puoliajalla Bochum pääsi niskanpäälle ja maalipaikkoja alkoi tulla. Ganvoula pääsi puolittain läpiajoon, mutta maalivahdin torjunnasta tuli kulmapotku. Ganvoula ja Zoller tuhlasi paikat ja ottelusta tuli vain yksi piste. Taistelu putoamista vastaan jatkuu tiukkana. Keskiviikkona taas jatketaan, Kiel tulee Bochumiin vieraaksi.

16. Touko, 2020

Kausi jatkui ja mitä hienointa Bochum otti selvän voiton Heidenheimista.
Ottelu oli suorastaan hämmentävä, ei yleisöä ja vaihtopenkki ja muut toimitsijat maskit päällä.
Ensimmäinen puoliaika oli tasaista kamppailua, mutta Bochum teki tehokkaasti maalit. Losilla ja Osei-tutu teki maalit ensimmäisellä puoliajalla. Losillan erikoistilannemaali vapautti Bochumin pelin ja Heidenheim jäi täysin vastaantulijaksi. Toisella puoliajalla Ganvoula tuhlasi maalipaikkoja useita, mutta kerran hän onnistui. Bochum otti todella tärkeän voiton ja taistelu sarjapaikasta jatkuu.

12. Touko, 2020

Lauantaina on uusi yritys jatkaa kausi maaliin asti.

7. Touko, 2020

Otteluohjelma on julkaistu, 16.5.2020 jatketaan kautta ja vastaan tulee Heidenheim.

6. Touko, 2020

Bundesliigan jatkuminen sai vihreää valoa Saksan hallitukselta

Bundesliiga 1 ja 2 saa Saksan hallituksen tämänpäiväisessä päätöksellä jatkaa pelejä ilman yleisöä. Todennäköisesti ottelut jatkuvat alkaen 15.5. Dfl tulee ilmoittamaan jatko-otteluiden kalenterin huomenna.

23. Huhti, 2020

Jatkuuko Bundesliiga

Dfl on päättänyt, että Bundesliiga on valmis jatkumaan toukokuussa. Dfl odottaa Saksan hallituksen päätöstä, jonka pitäisi tulla viimeistään 30.4.2020. Päätöksestä kaksi viikkoa jatkuu sarja, todennäköisesti 8.5 alkaen.

15. Huhti, 2020

CIES Football Observatory Monthly Report analysoi jalkapalloililjoiden parhaimmat astinlaudat parrasvaloihin. Analyysi kattoi pelaajien viimeisen seuran ennen siirtymistä Euroopan TOP 5 -sarjoihin: Valioliiga, La Liga, Bundesliga, Serie A ja Ligue 1.

Listan kärjessä olivat Ajax (22 pelaajaa), Benfica (21) ja RB Salzburg (20). Mutta nostetaan malja meidän Vfl Bochumille, joka hienosti mahtui 20 parhaan joukkoon parhaana saksalaisseurana! Kaikki listatut 7 pelaajaa siirtyivät Bochumista Bundesliigaan. Hieno osoitus seuran laadukkaasta juniorityöstä.

Koko raportti luettavissa täältä https://football-observatory.com/IMG/sites/mr/mr54/en/
Tai blogin kautta

11. Huhti, 2020

Entinen valmentaja Robin Dutt auttaa Bochumia talousahdingossa

Vfl Bochumin entinen irtisanottu valmentaja on lupautunut auttamaan Bochumin talousahdinkoa luopumalla loppukauden palkoista, jotka hänelle kuuluisi maksaa sopimuksesta joka päättyy kesäkuun 2020 lopussa.

7. Huhti, 2020

Tyhjä Castroper katu tänään, mutta harjoitukset on aloitettu

7. Huhti, 2020

Pienryhmien harjoitukset alkoi maanantaina 6. huhtikuuta

Vfl Bochum on aloittanut yhteisharjoittelut pienryhmissä Ruhrstadionilla.
Joukkue on harjoitellut stadionin nurmella, harjoituskeskuksella ja kuntosalilla. Stadion alue ja harjoituskentät on täysin suljettu ulkopuolisilta henkilöiltä ja kannattajia on pyydetty antamaan yksityinen harjoitusrauha pelaajille.
Pelaajat ei saa käyttää pukukoppeja, vaan harjoituksiin tullaan varustuksella ja lähikontakteista pysytään vielä erossa.

6. Huhti, 2020

Bundesliiga seurojen talousahdinko koronaviruksen vuoksi

Valitettavasti Vfl Bochum kuuluu viikonlopun Kicker konkurssiuutisten joukkueisiin. Tämän päivän Kickerissä on haastateltu Bochumin tiedottajaa Ilja Kaenzigia, joka myöntää Bochumin olevan pahoissa talousvaikeuksissa, jos tämän kauden viimeisen kvartaalin TV-rahat jää saamatta. Tämän vuoksi seura on valmis pelaamaan, vaikka tyhjille katsomoille.
Dfl: alustava aikataulu on, että pelit jatkuisivat 30.4 alkaen. Joukkueille on annettu jo lupa aloittaa seuraharjoittelu viime viikonloppuna. Tästä ei ole kuitenkaan seurat tiedottaneet enempää, ainakin pienryhmäharjoittelut on joissain seuroissa aloitettu.
Kauhun sekaisin tuntein odotetaan tietoa kauden jatkumisesta, talous ei saa kuitenkaan mennä terveyden edelle.

19. Maalis, 2020

Vfl Bochum 1848

Pelit on sitten pelattu tältä kaudelta, jokainen varmaan tietää miksi. Maailman pysäyttänyt virus pysäytti sarjat ja jatkosta ei ole tietoakaan. Näinä vaikeina aikoina meidän kannattaa tukea seuraa tilaamalla fanituotteita fanshopista.
Vfl Bochum Fanclub Finland yhtyy seuran kantaan StayAthome.

10. Maalis, 2020

Viikonloppuna Bochumissa pelataan tyhjille katsomoille coronaviruksen vuoksi.

8. Maalis, 2020

Vfl Bochum pelasi tasapelin 0-0 Darmstadtin kanssa. Maalipaikat oli molemmilla juokkueilla vähissä. Ensi viikon loppuna kohdataan Heidenheim.

2. Maalis, 2020

Vfl Bochum pelasi tasapelin Sandhausenia vastaan. Tasuri tuntui enemmänkin tappiolta, sillä kaksi kertaa Bochum oli kahden maalin johdossa ja silti vastustaja nousi tasoihin. Kaiken lisäksi tuomari antoi lisäaikaa 5 minuuttia, jonka aikana Sandhausen sai pilkun ja teki tasoituksen.

23. Helmi, 2020

Vfl Bochum otti todella tärkeän voiton Dresdenistä. Tasainen kamppailu ratkesi ottelun lisäajalla, kun Vitali Janelt pääsi puskemaan pallon maaliin. Harvinaista herkkua voittaa peli lisäajalla. Tästä on hyvä jatkaa, ensi sunnuntaina on Sandhausen vastassa.

18. Helmi, 2020

Vfl Bochum hävisi Stuttgartille 0-1. Ensimmäinen puoliaika oli Stuttgartin hallintaa, mutta Bochum pääsi muutamiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Hyvistä paikoista huolimatta puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toinen puoliaika oli jo tasaisempaa ja Bochum pääsi enemmän pelaamaan pallonhallintaa. Ganvoula pääsi pariin hyvään maalipaikkaan, mutta tehot jäi nollaan. 80 minuutilla Bochumin topparille Decarlille kävi paha henkilökohtainen virhe. Decarli syötti poikittain suoraan vastustajalle, joka pääsi yksin läpi ja laittoi pallon maaliin 0-1. Lopussa oli vielä hyvää yritystä, mutta vastustaja oli tällä kertaa parempi.

10. Helmi, 2020

Vfl Bochum otti erittäin tärkeän vierasvoiton Wehen Wiesbadenista. Ottelussa ei nähty erityisiä hienouksia, Bochum hallitsi palloa, mutta Wehenillä oli erittäin vaarallisia vastahyökkäyksiä, joista olisi useampi maali tulla omiin. Bochumin maalin pääsi tekemään Simon Zoller maalivahdin torjuttua ensin Ganvoulan vedon. Seuraavaksi Bochumin vieraaksi saapuu Stuttgart.

4. Helmi, 2020

Vfl Bochumille 1-3 tappio. Bochum lähti jo toiseen otteluun Suomessakin jo hyvin tunnetulla joulukuusitaktiikalla. Vastahyökkäyksiin päästiin harvakseltaan ja tilanteet oli vähissä. Toisella puoliajalla jatkettiin samaa rataa, kunnes Zoller pääsi tekemään 1-0 johtomaalin 65 minuutilla. Tästä alkoi kuitenkin Hsv:n painostus ja kavennus tuli kulkmapotkusta, hienolla laukauksella yläriman kautta.
71 minuutilla Pohjanpalo pääsi kentälle ja eikä aikaakaan, kun Jolle sai pallon onnekkaasti Bochumin topparin avustuksella ja laittoi pallon maaliin 1-2. Tämä jäi sitten voittomaaliksi ja Hsv teki loppunumeroiksi 1-3. Tästä alkaakin Bochumin kuuden pisteen pelit, ensi viikonloppuna ollaan Wehenin vieraana.

28. Tammi, 2020

Kevätkierros saatiin vihdoin käyntiin, mutta taidot oli jäänyt Espanjaan. Bielefeld oli niskanpäällä koko ottelun ja sarjakärki otti selvän voiton Bochumissa.
Bielefeld hallitsi avauspuolikasta ja meni vapaapotkun jälkitilanteesta 1-0 johtoon. Toinen puoliaika oli tasaisempaa, mutta kunnon hyökkäyksiin ja maalintekopaikkoihin ei päästy. Bochumin valmennus haki tasoitusta vaihtamalla kolme hyökkääjää vaihdosta kentälle, mutta maalivahti Riemannin typerä suunsoitto punainen kortti vesitti sen loppukirin. Maaliin joutui kenttäpelaajista Vitali Janelt ja hänelle tehtiin lopussa 2-0 maali. Viikon päästä ottelut ei helpotu ja vieraaksi saapuu HSV Hampurista.

23. Tammi, 2020

Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen
Aika: 22.02.2020 klo:12:00
Paikka: Pintti Pub, Korsonpolku 4, 01450 Vantaa

22. Tammi, 2020

Talvitauko on vihdoin ohi ja päästään tositoimiin. Syksyn pettymykset on haudattu Espanjan leirillä ja luottamus tulevaan on joukkueella kova.
Hätänappia ei seurajohto painanut, sillä joukkueeseen tuli yksi uusi pelaaja Robert Zluj Union Berliinistä.

22. Joulu, 2019

Vuosi 2019 päätyi katkeraan kotitappioon Regensburgille. Regensburg meni ensimmäisellä puoliajalla jo 0-2 johtoon varsin helpoilla maaleilla. Puoliajan lopulla Ganvoula pääsi kaventamaan ensimmäisen puoliajan lopulla.
Toinen puoliaika lupaili parempaa, Regensburgin pelaaja sai punaisen kortin ja Bochum pääsi pelaamaan pitkään ylivoimaa. Regensburg kuitenkin pääsi alivoimalla 1-3 johtoon ja tilanne meni vaikeaksi. Losilla toi kuitenkin 2-3 kavennuksen ja kaikki oli mahdollista. Osei-Tutu pääsi laukomaan tyhjään maaliin lopussa, mutta pallo meni maalista yli. Mielenkiinnolla odotamme tammikuun siirtoikkunan aukeamista, löytyykö uusia vahvistuksia joukkueeseen.

14. Joulu, 2019

Vfl Bochum otti tärkeän kotivoiton Hannoverilta. Bochum lähti otteluun hyökkäysvoittoisella kokoonpanolla ja peliryhmityksellä, kuten jo ennakossakin ounasteltiin. Kahdella kärkipelaajalla saatiinkin tuhoa aikaan ja Wintzheimer aloitti maalinteon hienon syöttökuvion päätteeksi. Vajaa kymmenen minuuttia edellisestä 28min Simon Zoller laukoi Bochumin 2-0 johtoon kulmapotkusta.
Toinen puoliaika oli enempi ja vähempi selviytymistaistelua, kun Hannover vöyrytti hyökkäyksiä Bochumin päähän. Hannover otti keskikentän täydellisesti haltuunsa ja Bochum joutui puolustamaan. Kavennusmaali 2-1 tuli 66 minuutilla ja loppuhetkillä Riemann pelasti voiton Bochumille. Viikon päästä jatketaan taas kotona, kun kevätkierroksen aloittaa Regensburgin vierailu.

8. Joulu, 2019

Vfl Bochum hävisi 3-1 Fürthille. Fürth meni johtoon ensimmäisellä puoliajalla 1-0. Toisella puoliajalla Ganvoula tasoitti pelin 1-1. Jälleen kerran ottelun lopussa Bochum päästi maalin 87 minuutilla ja lisäajalla Fürth teki 3-1 loppunumeroiksi.
Ensi viikonloppuna kohdataan Hannover.

Yhdistyksen väkeä paikalla todistamassa voittopeliä

3. Joulu, 2019

Vfl Bochum otti kauden toisen kotivoiton lauantaina. Bochum hallitsi peliä lähes koko ottelun ja voitto oli ansaittu. Losilla aloitti maalinteon 61 minuutilla ja Zoller viimeisteli ottelun lisäajalla 2-0 voiton. Lauantaina ollaan Greuther Fürthin vieraana.

Yhdistys edustettuna tietenkin Suomen pelissä Helsingissä

Yhdistys edustettuna tietenkin Suomen pelissä Helsingissä

23. Marras, 2019

Kauden kahdeksas tasapeli Osnabrückin kanssa.

9. Marras, 2019

Kauden 7.tasapeli St Paulin vieraana. Zoller aloitti maalinteon 5 minuutilla, mutta Pauli tuli tasoihin 12 minuutilla. Molemmilla joukkueilla maalipaikat oli vähissä, vaikka St Pauli on pitkälti niskanpäällä. Ensi perjantaina Ruhrstadionille tulee VfL Ostnabrück.

5. Marras, 2019

Vfl Bochum otti kauden ensimmäisen kotivoiton vakuuttavasti Nürnbergista. Ensimmäinen puoliaika oli täysin Bochumin ja Nürnberg oli täysin vastaantulija. Bochumin maalit teki Soares, Lorenz ja Wintzheimer eli uusia yllättäviä maalintekijöitä. Toinen puoliaika olikin sitten enempi Nürnbergin ja Bochum lähti varmistelemaan voittoa. Tämä kuitenkin antoi Nürnbergille mahdollisuuden takaa-ajoon ja kavennusmaalin jälkeen paine oli Bochumin päässä. Bochumin onneksi Nürnbergin 2 maalia ei hyväksytty, koska Varin tarkastuksen jälkeen se todettiin paitsiomaaliksi. Bochumille erittäin tärkeä 3-1 voitto. Seuraavaksi mennään Hampuriin St Paulin vieraaksi.

31. Loka, 2019

Vfl Bochum 1848 1-2 Bayern München

Ensimmäinen puoliaika oltiin parempia ja voitettiin 1-0. Toisella puoliajalla mentiin Bayernin tahdissa, mutta tasoitus tuli vasta 83 minuutilla harmittavasti. Lopullinen niitti tuli 87 minuutilla, kun Müller pääsi tekemään 1-2 johtomaalin Bayern Münchenille. Jokatapauksessa Bochumilta kunnioittava esitys ja toi taas uskoa tulevaan.

28. Loka, 2019

Vfl Bochum 1848 vs Bayern München DFB Pokal

Saksan cupin peli huomenna tiistaina Bayern Münchenia vastaan. Nyt olisi mahdollisuus saada palsamia haavoihin yllättämällä ja voittamalla suurseura. Ottelun voi nähdä VeikkausTv tai Viaplay, Viasat urheilu klo: 21:00.

26. Loka, 2019

Vfl Bochumin tuska jatkuu, 2-1 tappio Kielille tietää oloa putoamisviivan alapuolella. Kiel pelasi verrattain vahvasti ja Bochumin paikat jäi vähäisiksi. Kiel aloitti maalinteon, Soares ei ylettänyt purkamaan päällä ja vastustaja pääsi laukomaan kohti Riemannia, jonka torjunnasta pallo päästiin potkaisemaan 1-0. Vfl Bochum sai onnekkaan rankkarin ja Ganvoula tasoitti pelin 1-1. Ottelun voittomaali tuli toisen puoliajan alkupuoliskolla. Bochumin topparille tuli virhe omassa päässä, kun luotti että maalivahti ottaa pallon, mutta vastustaja pääsi helposti tuikkaamaan 2-1 maalin, joka jäi voittomaaliksi. Mainittakoon, että maalivahti Riemann torjui yhden pilkun ottelussa.

20. Loka, 2019

Taas kerran tasapeli ja kolme maalia tuli omiin. Tämän kaiken lisäksi vastustaja tulee vajaamiehisenä lisäajalla 3-3 tasoihin. Täydellinen floppi kotijoukkueelta.
Karlsruhe aloitti maalinteon 8 minuutilla kulmapotkusta. Bochumin puolusta Decarli menetti miehen, joka pääsi puskemaan voimalla pallon maaliin. Decarli pääsi kuittaamaan pelin tasoihin seuraavasta Bochumin kulmapotkusta. 16 minuutilla Karlsruhen Frode sai punaisen kortin ja Bochum pääsi ylivoimalle. Karlsruhe kuitenkin pääsi taas johtoon vastahyökkäyksestä, Bochumin puolustuspelaaminen oli maalissa luokatonta. 29 minuutilla Bochum sai Varin ansiosta rangaistuspotkun, jonka Blum laittoi varmasti sisään ja tasoihin 2-2. Minuutti tästä ja Gamboa teki 3-2 johtomaalin ja peli tuntui ratkenneen.
Toisella puoliajalla Bochum lopetti pelaamisen kokonaan, 49 minuutilla Karlsruhe sai rangaistuspotkun, mutta Bochumin onneksi Riemann torjui ja johto säilyi. Loppua kohden Bochumille avautui useita paikkoja tehdä ottelulle niitti, mutta maalit jäi tekemättä. Karlsruhe tuli ottelun lisäajalla tasoihin, mitä kotiyleisö ei voi antaa anteeksi. Ensi perjantaina mennään Kielin vieraaksi.

6. Loka, 2019

Tulihan se voitto vihdoinkin. Tiukassa se oli tänäänkin, sillä toinen puoliaika oli hurjaa hallintaa Heidenheimilta. Tänään oli Bochumilla onneakin mukana, ensimmäisellä puoliajalla tehtiin harvoista paikoista maalit ja tauolle mentiin 1-2 johdossa.
Toisen puoliajan alussa, Ganvoula pääsi yksin läpi Heidenheimin puolustajan huonon syötön seuraksena ja siitä tuli 1-3 johto. Loppu olikin sitten yhtä tuskaa Bochum katsojille. Pallo pyöri omassa päässä ja pitkiä hyökkäyksiä ei saatu aikaiseksi. Heidenheim kavensi vielä 2-3 lisäajalla, mutta se jäi lopputulokseksi.
Maaottelutauon jälkeen Karlsruher saapuu Bochumiin.

6. Loka, 2019

VeikkausTv tänään klo:14:30 Heidenheim vs VfL Bochum 1848

28. Syys, 2019

Kahdeksan ottelua ja voittoa ei vieläkään. Kauden viides tasapeli ja edellisen ottelun toisintona vastustustaja tasoitti ottelun lopussa.
Bochum hallitsi taas peliä ja oli suurimmaksi osaksi niskanpäällä. Ganvoula teki pilkusta 1-0, mutta Darmstadt tasoitti hetkeä myöhemmin vaparista. Maalivahti Riemann haparoi syliin tulevan pallon maaliin. Ganvoula teki johtomaalin puskemalla pallon tyhjään maaliin. Toisella puoliajalla tapahtumat jäi melko vähäisiksi, mutta Darmstadt tasoitti pelin 2-2. Bochumin voittamisen kammo näyttää jatkuvan. Seuraavassa pelissä mennään Heidenheimin vieraaksi.

21. Syys, 2019

Vfl Bochum pelasi tasan Sanhausenia vastaan. Joukkue ei osaa enää voittaa pelejä. Varmalta näyttänyt voitto suli ottelun lopussa, kun Sandhausen tasoitti pelin.
Pelillisesti Bochum hallitsi ottelua, mutta hyvistä maalipaikoista ei saatu maaleja. Ganvoula teki kulmapotkusta hieman onnekkaasti 0-1. Sanhausenin maalivahti pelasi unelmaottelun ja pelasti kolme varmaa maalia.
Ensi viikonloppuna kohdataan Darmstadt.

15. Syys, 2019

Thomas Reisin ura Bochumissa alkoi tasapelillä 2-2. Valmentaja ei ole tuonut vielä mitään uutta pelillistä asiaa Bochumille. Kokoonpano oli kutakuinkin sama millä ollaan menty kauden alku.
Vfl Bochum pelasi ensimmäisen puoliajan vahvasti ja pallonhallinta oli kotijoukkueella. Vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan pystytty luomaan. Puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisella puoliajalla sitten alkoi tapahtumaan, Ganvoulan laiska puolustaminen ylhäällä kostautui Dresdenin vastahyökkäykseen ja 0-1 maaliin. Lisää murhetta tuli 63 minuutilla, kun vastustajan Kone pääsi toppareista helposti irti ja teki jo tilanteeksi 0-2. Vfl Bochum ei ole kuitenkaan suostunut häviämään kotona vaan Blum pääsi kaventamaan 1-2 komealla laukauksellaan ja kulmapotkusta kapteeni Losilla puski 2-2. Lopussa Bochum haki voittomaalia, mutta Dresdenin maalivahti torjui Ganvoulan hyvän yrityksen. Ensi lauantaina mennään Sandhausenin vieraaksi.

11. Syys, 2019

Maaottelutauon aikana valmennusvastuun otti Thomas Reis. Uuden valmentajan debyytti nähdään sunnuntaina.

10. Syys, 2019

Yhdistyksen jäseniä paikalla Suomi vs Italia

7. Syys, 2019

Thomas Reis uusi valmentaja

Thomas Reis on uusi edustusjoukkueen valmentaja. Hän on entinen Bochumin pelaajia, joka on valmentanut Bochumissa juniorijoukkueita.Thomas Reis valmensi Wolfsburgin U19 joukkuetta ennen nykyistä pestiä.

4. Syys, 2019

Uudet ottelupäivät julkaistu

3. Syys, 2019

Vfl Bochum hävisi Stuttgartille 2-1. Ensimmäisellä puoliajalla Bochum oli melkoisessa purjeessa, mutta Stuttgart ei onnistunut kuin yhden maalin tekemään. Bochum sai kuitenkin vaarallisia vastahyökkäyksiä, josta seuranneesta kulmapotkusta Ganvoula teki tasoituksen.
Toisella puoliajalla tilanteet tasoituivat, mutta Stuttgart teki maalin ja Bochum ei tehnyt.
Maaottelutauko tulee Bochumille tarpeeseen, uusi valmentaja on vielä hakusessa ja tauon jälkeen täytyy kausi aloittaa uudelleen.

28. Elo, 2019

Uusi valmentaja Hannes Wolf? Bochumin omaa miestä ennakoidaan uudeksi valmentajaksi

https://www.waz.de/sport/fussball/vfl/hannes-wolf

27. Elo, 2019

Vfl Bochumin uusi hankinta Cristian Gamboa nähdään ensi maanantaina. Costa Rican laitapuolustaja saapuu Glasgow Celticista.

26. Elo, 2019

Päävalmentaja Robin Dutt sai lähteä

Vfl Bochum on tänään irtisanonut valmentaja Robin Duttin, vain neljän pelin jälkeen. Tilanteesta tekee erikoisen, sillä Dutt oli viimeisen Wehen pelin lehdistötilaisuudessa sanonut, ettei luottamusta seuraan enää ole. Todennäköisesti seuran resurssit ei riittänyt oikeiden pelaajien hankintaan ja vanhoja pelaajia ei saatu pidettyä seurassa. Vfl Bochumin hallitus teki tänään oman ratkaisun ja Robin Dutt sai lähteä.
Heiko Butscher valmentaa ainakin seuraavassa pelissä Bochumia. Butsher valmensi jo ennen Duttia väliaikaisesti vuonna 2018.

24. Elo, 2019

Lebenslänglich paikalla tänään Bochumissa

Vfl Bochum kannattajaryhmä Lebenslänglich paikalla tänään, mutta mitkä huivit!

24. Elo, 2019

Vfl Bochumin kauden alku on ollut katastrofaalinen. Neljä peliä ja kaksi pistettä, kotona ainoastaan tasapelit ja 6 maalia omiin. Moni hmettelee näin huonoa kauden aloitusta, mutta todellisuudessa joukkue on vaihtunut kokonaan viimekaudesta. Tänään oli avauksessa kaksi kenttäpelaajaa viimekauden avauksesta. Valmentaja Dutt on vaikeassa tilanteessa, uudet pelaajat eivät ole vastanneet huutoon ja lopputulos on nyt nähtävissä.
Tämän päiväinen ottelu oli kaksijakoinen, ensimmäisellä puoliajalla Wehen teki kaikista vastahyökkäyksistä maalin. Ensimmäisen lahjoitti Bochumin toppari, syöttämällä omalla alueella pallon vastustajalle ja siitä vastahyökkäyksestä 0-1, toinen maali oli taas huonoa puolustamista ja Wehen laukoi 0-2 johtoon. Ensimmäisen puoliajan lisäajalla Pantovic hölmöili omassa boxissa ja menetti pallon ja vastustaja rokotti 0-3 tilanteeseen.
Toinen puoliaika olikin sitten Bochumn kolmen alakerta alkoi tuottamaan tulosta ja hyökkäykset saatiin vastustajan päähän.57 minuutilla Baboh kavensi kulmasta 1-3 ja vaíhdosta kentälle tullut Osei-unu kavensi 2-3. Valtava painostus palkittiin sitten 90 minuutilla, kun Ganvoula tasoitti rangaistuslaukauksella loppulukemiksi 3-3.
Seuraavaksi jatketaan Stuttgartin vieraana.

18. Elo, 2019

Vfl Bochum hävisi Hampurissa 1-0. Hinterseer maalasi HSV:le 60 minuutilla. Bochum oli selvästi heikommalla jalalla pelissä ja hyökkäykset kuihtuivat jo keskikentällä. Kunnon maalipaikoille ei edes päästy. Viikon päästä onkin jo pakkovoiton paikka, sillä vieraaksi saapuu Wehen.

11. Elo, 2019

Baunatal 2 - 3 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum joutui tiukille vitosdivari joukkueen kanssa. Bochum aloitti maalinteon Ganvoulan rankkarimaalilla. Baunatal tuli kuitenkin tasoihin ja meni johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla.
Toisella puoliajalla piti odottaa tasoitusta 70 minuutille asti Ganvoulan maalilla. Ganvoula kruunasi hattutempulla 2-3 voiton Bochumille.

7. Elo, 2019

DFB CUP Baunatal vs Vfl Bochum 1848

Lauantaina alkaa Saksan Cup Vfl Bochumilla 1/32. Vastaan tulee Oberliga joukkue Baunatal. Pelin pitäisi olla läpihuutojuttu 5 divari joukkuetta vastaan, mutta kuten muistamme vastustajaa ei voi aliarvioida.

3. Elo, 2019

Vfl Bochum otti kauden ensimmäisen pisteen Bielefeldiltä. Ottelu oli kaikenpuolin huikeaa viihdettä. Bochum edelleen hallitsi palloa ja pelitapahtumia, mutta maalit oli alkuun tiukassa. Toisella puoliajalla alkoikin tapahtua, Bielefeld meni kahdessa minuutissa 0-2 johtoon ja peli näytti olevan menetetty. Pari hyökkäyspään vaihtoa ja Bochum aloitti takaa-ajon. Rangaistuspotkusta 1-2 kavennus Blumin toimesta. Muutamaa minuuttia myöhemmin Ganvoula teki alanurkka laukauksella tasoituksen. Bochum pääsi 84 minuutilla johtoon ja juhlat oli jo alkamassa. Bielefeld tuli kuitenkin harmittavasti tasoihin lisäajalla. Keskityspallon ohjasi joukkueen kapteeni Losilla omaan maaliin ja ottelu päättyi niihin lukemiin. Seuraava ottelu on kahden viikon päästä Hampurissa. Saksan Cupin pelit on ensi viikolla.

30. Heinä, 2019

Kauden ensimmäinen kotiottelu ja paikallispeli

28. Heinä, 2019

Yhdistyksen uusia huiveja on saatavilla hintaan 15€/kpl.
Tilaukset verkkokaupasta tai suoraan yhdistyksen sähköpostiin.

28. Heinä, 2019

Vfl Bochumin kausi alkoi tappiolla Regensburgissa. Ensimmäinen puoliaika oli varsin hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta, mutta pelillisesti pallonhallinta oli Bochumilla. Regensburg aloitti maalinteon 42 minuutilla, Regensburgin laukaisu osui puolustajan jalkaan ja Riemannilla ei ollut mitään mahdollisuutta torjua palloa. Ensimmäisen puoliajan lopulla Osei-Tutu loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken. Puoliajalla valmennus teki kaksi vaihtoa, kentälle tuli Lee Chung-Yong ja Zoller. Puoliaika alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, Eisfelt menetti pallon helposti omassa päässä ja Regensburg rokotti 2-0. Bochum pääsi kuitenkin peliin mukaan ja Blum kavensi pilkusta 2-1. Lopussa Bochum yritti väkisin tasoihin, mutta paikoista ei saatu sisään. Kuin kohtalon ivaa, Regensburg teki 3-1 maalin ja kuinkas muutenkaan maalintekijä oli Tom Baack eli oma koira pääsi rokottamaan ensimmäisessä Regensburgin pelissään. Perjantaina on kotiottelu Arminia Bielefeldia vastaan.

20. Heinä, 2019

Ruhrstadion 40 vuotta ja sen kunniaksi juhlaottelu Herta Berliniä vastaan

Bundesliiga 2 alkaa viikon päästä ja tänään on viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua.

Jaa tämä sivu