16.9.2023 Vfl Bochum 1848 vs Frankfurt


Lauantaina mennään taas iltapelissä Frankfurtia vastaan. Täysi tupa ja faneille tarjotaan taas erityistä herkkua maaottelutauon jälkeen.Viimeisin hankinta Concalo Paciencia, joka tuli Celta Vigosta on tuskin kokoonpanossa, sillä hän on ollut loukkaantuneena.


Puolustuslinjassa jatkavat Masovic, Ordets, Passlack ja Bernando, penkillä Soares sekä Gamboa. Topparina on penkillä Slotterbeck.


Keskikentällä jatkavat Losilla, Wittek, Stöger ja Bero.  Penkillä Daschner, Osterhage. Hyökkääjinä jatkavat Asano ja Hofmann, penkillä Broschinski sekä Antwi Adjei.


Frankfurt on aloittanut kauden suhteellisen hyvin ja on viidessä pisteessä. Odotettavissa on tasainen peli ja Bochum nousee voitolla tasapisteisiin.


Arvio: 2-0

2.9.2023 Augsburg vs Vfl Bochum 1848


Lauantaina on taas pelipäivä ja nyt mennään Augsburgin vieraaksi. Ennakkoon ajateltuna tämä on niitä tärkeitä pelejä, joista pisteitä tarvitaan. Bochumista lähtee fanijuna hyvissä ajoin aamulla ja Augburgissa nähdään 3000 fania paikanpäällä.


Vieläkö valmennus jatkaa samalla puolustuslinjalla, Ordets, Masovic, Bernando ja Passlack. Penkillä Gamboa, Soares.


Keskikentällä Losilla, Stöger Bero ja Wittek. Hyökkääjinä Asano ja Hofmann. Penkillä Osterhage, Antwi Adjei, Daschner ja Broschinski.

Bochum menetti siirtoikkunan lopulla Simon Zollerin, joka lähti Hampuriin St Paulin joukkueeseen. 


Augsburgilla on kahdesta pelistä yksi piste. Joukkue on tehnyt paljon maaleja, mutta omiin on myös paljon mennyt. Nähdäänkö Jenssen avauksessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, se nähdään lauantaina.


Arvio: 2-3


26.8.2026 Vfl Bochum 1848 vs BVB


Lauantaina on kauden ensimmäinen kotipeli ja vastaan tulee paikallisvastustaja Dortmund. Kauden avaus Stuttgartissa oli täydellinen katastrofi ja se pitää saada unohdettua mahdollisimman pian. Valmennusjohto saa katsoa peiliin mikä meni pieleen, sillä näitä ohipelejä ei saa tulla enempää.


Puolustuslinjasta on vaikea sanoa, miten lauantaina jatketaan. Kevin Slotterbeck on palasi takaisin Bochumiin lainaksi Friburgista, ehkä hän ottaa Masovicin paikan. Ordets jatkaa toisena topparina. Laitapuolustajat on on suurin kysymysmerkki, Bernando, Wittek ja Passlack ei vakuuttaneet ensimmäisessä pelissä, joten olisiko aika antaa vastuuta kokeneille Soaresille ja Gamboalle.


Keskikentällä jatkavat Losilla ja Stöger, jotka olivat ensimmäisessä pelissä pahoissa vaikeuksissa vastustajan kolmea keskikenttäpelaajaa vastaan. Laitapelaajilta tuli hyvin vähän tukea puolustuspelaamiseen. Laitahyökkääjinä jatkavat Antwi Adjei ja Asano, piikissä Hofmann. Otetaanko Daschner keskikentän keskelle kolmanneksi, se nähdään lauantaina.


Dortmund aloitti kauden nihkeällä voitolla Kölnistä. Joukkueeseen ei ole tullut isoja muutoksia sitten viime kauden ja sitä pidetään yhtebä mestaruussuosikkina tälle kaudelle. Paikallispelit on aina yklätyksellisiä ja lauantaina nähdään uusi Bochum.


Arvio: 3-2

19.8.2023 Stuttgart vs Vfl Bochum 1848


Kauden avauspelissä mennään Stuttgartin vieraaksi. Harjoituspelit oli mitä oli ja nyt alkaa taas tosipelit ja tulosta on tultava. Mielenkiintoinen kausi tulossa ja uudet nousijajoukkueet Heidenheim ja Darmstad ovat ehdottomasti päävastustajia, kuten on myös Stuttgart. Vfl Bochumin joukkue on vaihtunut edelliskaudesta aika paljon ja toivottavasti he ovat sopeutuneet Bochumiin.


Puolustuslinjassa toppareina jatkavat Ivan Ordets ja Masovic, vasemmalla laidalla on uusi tuttavauus Brasilialainen Bernando ja oikealla puolella Passlack. Tutut ja kokeneet Gamboa ja Soares aloittavat penkiltä sekä Noah Loosli


Keskikentällä jatkaa kapteeni Losilla ja Stöger, ylempänä pelaa uusi tuttavuus Daschner tai Förster, jos hän on tervehtynyt loukkaantumisesta.  Vaihdossa on Matus Bero ja Osterhage. Höykkääjät laidoilla Antwi Adjei ja Asano, keskellä jatkaa Hofmann ja vaihdossa on Broschinski.


Stuttgart säilyi sarjassa karsintojen kautta ja ennakkoveikkauksissa joukkue on alempaa keskikastia. Bochumille on tiedossa vaikea peli, sillä viimeisin voitto vastustajasta on vuodelta 2014. 


Arvio: 1-2
23.9.2023 Bayern Munchen vs Vfl Bochum 1848


Lauantaina mennään Allianz Areenalle Bayern Munchenin vieraaksi. Bochumista lähtee taas iso fanijoukko Muncheniin kannustamaan omia, mutta myös tapaamaan Bayern faneja.


Bochum lähtee tutulla linjalla Ordets, Masovic ja Bernando. Laidoilla Passlack ja Wittek, jotka todennäköisesti tippuvat linjassa alaspäin. Laitapuolustajilta odotetaan vastahyökkäyksiin tukea. Vähälle peliajalle jääneet vakiokasvot Gamboa, Soares ja Slotterbeck aloittavat penkiltä.


Keskikentällä jatkavat Losilla, Stöger ja Bero. Vaihdossa Förster, Osterhage ja Daschner. Kärjessä Asano ja Hoffman. Penkillä Antwi Adjei ja Concalo Paciencia.


Bayern Munchen tulee kierrättämään pelaajia ja todennäköisesti lauantaina nähdään hyvin erinäköinen kokoonpano kuin tiistain mestareiden liigan pelissä. Joukkueella on vielä seuraavalla viikolla Saksan Cupin pelin, joka rasittaa pelaajia. Tämä voi antaa Bochumille suuremman mahdollisuuden yllätykseen.


Arvio: 1-2

Jaa tämä sivu