1. marras, 2017

Otteluraportti Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt 04

Saavuimme pitkän perjantaipäivän päätteeksi tilausbussilla Bielefeldin noin puolillaan olevalle stadionille, 15.000 katsojaa, juuri sopivasti nähdäksemme vieraiden menevän 0-1 johtoon Pledlin osumalla ottelun kymmenennellä minuutilla. Tilanteessa kotijoukkueen toppari kompuroi, mutta tarkkasilmäinen katsomoraati näki kentän toisessa päässä olleen tilanteen siten, että kompurointi ei vaikuttanut maalin syntyyn.

Avausmaalia seurasi kotijoukkueen painostus, joka johti 13. minuutilla osittaisessa läpiajossa olleen hyökkääjän kaatamiseen. Ingolstadtin Gausille nousi tilanteessa keltainen ja punainen kortti, joten mies lienee ollut kertaalleen pahanteossa jo ennen kuin stadionille ehdimme. Kotijoukkueen miesylivoimaa kesti 13 minuuttia, kunnes kotijoukkueen Behrendt torppasi vastustajan 26. minuutilla suoran punaisen arvoisesti. Viimeiset 64 minuuttia pelattiin tasavajaalla.

29. minuutilla kotijoukkue tasoitti kulmapotkun jälkeisellä puskumaalilla. Viiden metrin alueelle vapaaksi unohdettu Börner puski siististi takakulmaan. Ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla kotijoukkue sai avopaikan kun vasemmalta tullut keskitys tavoitti täysin vapaana viiden metrin viivalla olleen hyökkääjän. Pusku meni vajaan metrin ohi takanurkasta ja seuranneesta maalipotkusta vierasjoukkue pääsi läpiajoon, jonka seurauksena kotijoukkueen maalivahti kaatoi hyökkääjän rangaistusalueella. Seurauksena rangaistuspotku.  Kutchke laukoi pilkulta vieraille 2-1 taukojohdon. Maalivahti säästyi ulosajolta.

Toinen jakso nuhjattiin kymmenellä kymmentä vastaan. 84. minuutilla kotijoukkue sai pallon tolppaan, jonka jälkeen vierailijat pääsivät vastahyökkäykseen ja Kittel viimeisteli loppulukemat 1-3. Kotimatkalla linja-autossa oli tunnelma katossa, koska edessä oli vielä kolme matsia ennen kaukana häämöttävää paluuta talviseen kotisuomeen.