31. joulu, 2016

9.12.2016 Fortuna vs Nürnberg

Düsseldorf - Nürnberg

Ottelupäivänä saavuimme Düsseldorfiin aamulla noin klo 10.00. Pääsimme hotellihuoneeseen vasta 14.00 ,  joten hyvä 4 tunnin kaljatauko. Hotellille saavuttuamme noin 1h päiväunet ja siitä uuteen nousuun. Jostain syystä kaljoittelumme ennen matsia kesti niin kauan, että olimme katsomossa noin 10 min myöhässä, siinä ajassa tietysti ehti tapahtua, ja ensimmäinen maali tuli jo 6 min kohdalla.( pro tip seisomakatsomoon: tule matsiin ajoissa, niin näet ottelun tapahtumat ja mahdut seisomaan hyvin.)

Ensimmäinen puoliaika sujui pienessä Nürnbergin hallinnassa ja toiselle puoliajalle mentiin 0-1 vierasjohdossa. Puoliajalla etsimme paremmat paikat, että saatiin koko porukka kasaan. Toinen puoliaika pienessä Fortunan myllytyksessä, mutta maalipaikkojen tuhlailun jälkeen Nürnberg iski lippulukemat 0-2 vastahyökkäyksestä. Tunnelma oli kotijoukkueen fanikatsomossa hieman vaisu, mutta odotuksetkaan eivät olleet korkealla.