Nousua juhlistettiin Pintti Pubissa toukokuun 23 päivänä

22. Syys, 2021

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Stuttgart

19. Syys, 2021

Bayern München 7-0 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochumille täydellinen selkäsauna Müncheniltä. Ottelu ei jättänyt kerrottavaa jälkipolville, mutta ensi viikolla on jo pakkovoiton paikka Stuttgartista

15. Syys, 2021

Otteluennakko Bayern München vs Vfl Bochum 1848

Yhdistyksen väkeä taas näyttävästi katsomossa!

12. Syys, 2021

Vfl Bochum 1848 1-3 Hertha Berlin

Olihan karmaiseva tappio Bochumille. Vfl Bochum hallitsi peliä lähes koko ajan, mutta vastustaja käytti paikat ja teki maalit. Ensimmäisellä puoliajalla Bochum piti palloa, mutta maalipaikat oli vähissä. Viimeiset syötöt ei napsunut kohdilleen. Puoliajan loppupuolella Losilla menetti pallon keskikentällä ja Hertha sai vastahyökkäyksen, mistä pallo maaliin ohi Riemannin. Puoliajan lopulla Hertha sai sivurajaheiton Bochumin päästä ja topparit Bella Kotchap ja Lampropoulos sähläsivät pallon kanssa ja Herthan pelaaja pääsi laukomaan viidestä metristä 0-2 johtomaalin.
Toisella puoliajalla Bochum tuli vahvasti ja piti palloa mielin määrin. Ottelun kavennus tuli alas Holtmannin hienosta yksilösuorituksesta, hän vei kolme pelaajaa kahville ja pääsi laukomaan maalia kohti, mutta maalivahti torjui sen ja jatkopallosta Simon Zoller laukoi 1-2 kavennuksen. Bochum haki kovasti tasoitusta, mutta Hertha pääsi laukomaan 1-3 voittomaalin Bochumin huonon puolustamisen ansiosta. Ensi viikonloppuna mennään Bayern Münchenin vieraaksi.

7. Syys, 2021

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Hertha Berlin

29. Elo, 2021

Köln 2-1 Vfl Bochum 1848

Bochumille jo toinen vieraspelitappio, Kölnille 2-1 voitto. Bochumin ongelmat oli keskikentällä ja puolustuksessa. Keskikenttä hävisi pallot ja sen vuoksi puolustus oli jatkuvasti pulassa. Bochumin mahdollisuudet oli vastahyökkäyksissä, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu kunnon laukaisua aikaiseksi. Riemann piti joukkuetta pystyssä, mutta 82 minuutilla tuli 1-0 johto ja lisäajalla molemmat tekivät yhden maalin. Maaottelutauon jälkeen vastassa Hertha Berlin.

25. Elo, 2021

Otteluennakko Fc Köln vs Vfl Bochum 1848

23. Elo, 2021

Blogissa hieno juttu viikonlopun pelistä

22. Elo, 2021

Vfl Bochum 1848 2-0 Mainz

VfL Bochum otti hienon 2-0 voiton Mainzista. Tunnelma stadionilla oli huikea, vaikka katsojia otettiin rajoitusten takia 13500. Holtmann aloitti maalinteon 21 minuutilla, hienolla yksilösuorituksella. Hän käytännössä kuljetti puolesta kentästä ohi Mainzin puolustajien ja pääsi laukomaan pallon maaliin. Toisella puoliajalla uusin hankinta Polter teki 2-0 maalin. Riemann otti pari tärkeää torjuntaa, mutta Bochum oli selkeästi parempi.

18. Elo, 2021

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Mainz

13 500 katsojaa pääsee ensimmäiseen kotipeliin. Yhdistyksen väkeä on paikalla,

15. Elo, 2021

Vfl Wolfsburg 1-0 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum sai hyvän oppitunnin Bundesliigan kovuudesta ja miten pitää alusta asti olla hereillä. Bochumin alku oli karmea, Wolkkarit otti hetipallonhallinnan ja ensimmäinen maalipaikka syntyi jo ekalla minuutilla ja valtava paine jatkui alussa. 3 minuutilla Wolfsburg sai kulmapotkun, josta ne pääsivät puskemaan pallon kohti maalia, tilanteessa pallo osoi Robert Tesche käteen. Var tarkistuksen jälkeen pallo pilkulle ja Tesche punaisella kortilla ulos. Riemann kuitenkin torjui pilkun, mutta peli oli kuitenkin lähes taputeltu tässä kohtaa. Wolkkarit hyökkäsi ja Bochum joutui puolustamaan. Ainoa maali syntyi 22 minuutilla, kun vastustaja pääsi potkaisemaan kuudentoista rajalta alakulmaan. Toisella puoliajalla puntit alkoi tasoittumaan ja Bochum sai hyökkäyksiä aikaiseksi. Parhaimman paikan sai Pantovic, mutta laukaus meni päin maalivahtia. Ensi lauantaina pelataan Mainzia vastaan kotona.

12. Elo, 2021

Otteluennakko Vfl Wolfsburg vs Vfl Bochum 1848

Bundesliiga ennakko 2021-2022

Lopultakin se alkaa. 

Kello käy vääjämättä Bundesliiga kauden avaukseen ja Bochum ensimmäiseen peliin.  https://viaplay.fi/urheilu/jalkapallo/bundesliiga/wolfsburg-bochum/s21080407484171383

Saksan maalla EM kisat eivät menneet nappiin, joten valtava paine jokaisen joukkueen faneilta kohdistuu nyt omaan seuraan.

Rahaa Saksassa on jälleen käytetty maltillisesti uusiin tähtiin, pikemminkin seurat ovat taas ostaneen potentiaalisia pelaajia joita voidaan taas myydä muihin sarjoihin hirvittävällä voitolla.Dortmund tässä hommassa varmaankin malliesimerkki.

 Kuinka sarjassa sitten käy:

Toimituksen näkemys on että sarja tulee olemaan valitettavasti jälleen Bayer Munchen heiniä. Muilla vaan ei tule paukut riittämään koko kaudeksi tasaiseen tuloksen tekoon.

2-4. sijoituksesta taistelee  sitten useampi seura. Toimitus on vahvasti sillä kannalla, et Mönchengladbach, Leverkusen, Dortmund tulevat valtaamaan nämä sijat.

5-6.Viimeiset europaikat jäävät jaettaviksi Leipzig ja uskokaa vaan niin Union Berlinille.

7-15 sijat tulevat olemaan äärimmäisen pienellä piste erolla ja ME tiedämme et Bochum sijoittuu tähän joukkoon voittamalla oikeat pelit.

16. karsintaan marssii viime kauden tapaan FC Köln

17-18. putoajat ovat Armenia Bielefeld ja Mainz.

 

Maalipörssin voittaa:  Erling Braut Haaland 

 

Viaplay tulee näyttämään kaikki Bundesliga pelit tulevalla kaudella joten meillä on mukavia hetkiä tiedossa ja kaikilla on mahdollisuus nyt seurata Bochuminkin edesottamuksia kotisohvalta.

viapaly on myös tehnyt pienet esittelyt jokaisesta seurasta

https://viaplay.fi/urheilu/bundesliga-clubs

11. Elo, 2021

Yhdistyksen kesäpäiviä vietettiin Kallioniemessä

Perinteistä yhdistyksen kesäpäivää vietettiin Helsingin Kallioniemessä. Tällä kertaa ei vältytty sateelta, mutta menoa se ei haitannut. Grilli oli kuumana ja Expert Foodin pihvit oli maukkaat, siitä piti huolen yhdistyksen kokkijaos. Ohjelmassa oli myös Bochumin Saksan Cupin peli Wuppertaleria vastaan, sitä katsottiin yhdessä ja saattoi siinä aika paljon huutoakin olla. Onneksi tuli voitto jatkoajalla ja se nostatti vielä enemmän tunnelmaa. Merenranta ja sauna oli tietenkin käytettävissä. Hieno perinteinen juhla, jossa oli runsaasti osanottajia ja Saksalaisia vieraita.Yhdistyksemme kiittää kaikkia juhlien sponsoreita juhlan mahdollistamisesta.

3. Elo, 2021

Yhdistyksen väkeä oli paikalla viime lauantaina harjoitusottelussa Utrechtia vastaan ja tietenkin lippu oli näkyvillä.

Pitkästä aikaa fanit pääsivät katsomoon. Viime lauantain harjoitusottelussa oli yhdistyksen väkeä paikalla. Stadionille otettiin n. 12000 katsojaa.

3. Elo, 2021

Saksan Cupin ensimmäinen kierros 7.8.2021 Wuppertaler vs Vfl Bochum 1848

Harjoituskausi alkaa olemaan loppusuoralla ja lauantaina päästään tositoimiin Cupin pelin merkeissä. Vfl Bochum menee naapurikaupunkiin Wuppertalerin vieraaksi legendaariselle Zoo Stadionille. Wuppertaler pelaa regional liigaa eli Suoksi 4 divisioonaan. Seura on monelle junioripelaajalle tuttu, olihan siellä viime kaudellakin lainalla.
Vfl Bochumin uudet hankinnat Stafylidis ja Elvis Rexhbecaj nähdään todennäköisesti ensi kertaa Bochumin väreissä.

7. Heinä, 2021

VfL Bochum 1848 9-0 SSVg Velbert

Harjoituskauden ensimmäinen treenipeli oli ilotulitusta vitosen eli Oberligan joukkuetta vastaan. Muutamia uusia pelaajia pääsi näkemään, mutta niistä lisää oikeiden pelien alkaessa. Perinteisesti kausi aloitettiin hyväntekeväisyydellä alasarjan joukkueen hyväksi.

4. Heinä, 2021

Kesäjuhlia vietetään 7.8.2021 Helsingin Kallioniemessä

Yhdistyksen kesäjuhlia vietetään taas Helsingin Kallioniemessä 7.8.2021, jäseniä pyydetään ilmoittautumaan tapahtumaan sähköpostilla 25.7.2021 mennessä.

4. Heinä, 2021

DFB Cup ensimmäinen kierrokselle tuli vastaan Wuppertaler

Cupin ensimmäisellä kierroksella on vastassa Wuppertaler. Ensimmäinen kierros pelataan 6-8.8.2021

4. Heinä, 2021

1 Bundesliiga käynnistyy 14.8.2021 Wolfsburg vs Vfl Bochum 1848

Otteluohjelma on julkaistu ja ensimmäisen kierroksen pelipäivä on 14.8.2021

Yhdistyksen jäseniä kannattamassa Suomea EM 2020 Pietarissa ja Tanskassa