Yhdistyksen perinteisiä kesäjuhlia vietettiin Kallioniemessä 15.6.2019. Sää suosi ja väkeä oli kiitettävästi bussilastillinen paikalla. Ruokatarjonta oli taas huippuluokkaa ennenkaikkea yhdistyksen kokit pisti kyllä parastaan, kiitos mahtavien sponsoreiden Lagerblad Foodsin ja Wotkin’sin. Uuden kumppanuushuivin julkaisu oli menestys ja niitä myytiin kiitettävästi.
Loppuilta saunottiin ja fiilisteltiin Vfl Bochumin kauden kulkua. Seuraavaa kesäjuhlaa odotellessa.

28. Touko, 2019

Kesäjuhlat 2019 Kallioniemi

Yhdistyksen perinteisiä kesäjuhlia vietetään 15.6.2019 Helsingin Kallioniemessä alkaen klo:14

20. Touko, 2019

Kauden päätöspeli päättyi tasapeliin 2-2. Bochum hallitsi ottelua menemällä 2-0 johtoon. 71 minuutilla Ganvoula otti helpohkon toisen keltaisen kortin. Union Berlin aloitti loppukirin ja tulivat väkisin tasoihin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Berliinille nousuun, vaan ne pelaavat karsintapelin vielä.
Bochumista palkittiin enenn ottelua viimeisiä otteluita pelanneet pelaajat. Hinterseer, Sam, Gyamerah, Kruse ja Tom Baack sekä Bandowski

12. Touko, 2019

Vfl Bochum pelasi Hampurissa tasan 0-0. Ottelu oli kaksijakoinen, molemmilla joukkueilla oli paikkoja, mutta maalit jäi näkemättä. Runsasjoukkoinen Bochumin fanikunta joutui pettymään maalittomaan tasapeliin. Ottelun päätyttyä suurin juhlan aihe oli katsomolle HSV:n tappio ja käytännössä niillä on mahdotonta nousta takaisin ykköseen.
Ensi viikonloppuna Union Berlin tulee Bochumiin. Berlin pelaa vielä suorasta noususta, joten sillä on heille suuri merkitys. Bochum fanclub Finland on viikon päästä paikanpäällä suurella joukolla.

4. Touko, 2019

Vfl Bochum otti 4-2 voiton Magdeburgista. Bochum pelasi taas paineettomasti ja otti helpon voiton. Joukkue on ottanut kotipeleistä 32 pistettä ja käytännössä se on riittänyt sarjapaikan säilyttämiseen.
Ensi kauden suunnittelu on jo kauan ollut käynnissä ja kauden jälkeen on luvassa todella isoja muutoksia Bochumin kokoonpanossa.

28. Huhti, 2019

Vfl Bochumille tänään karvas 3-2 tappio Auelle. Lisäajan lopussa Hoogland kaatoi kuudentoista sisällä ja rankkari Auelle tilanteessa 2-2. Pilkku meni maaliin ja ottelu loppui siihen. Ensi lauantaina vieraaksi saapuu Magdeburg.

22. Huhti, 2019

Pisteet jaettiin 0-0 tasapelillä. Pelin hallinta oli taas Bochumilla, mutta kunnon maalipaikkoja ei pystytty luomaan. Hinterseerille avautui yksi maalipaikka, mutta tälläkertaa se ei onnistunut. Seuraavaksi jatkuu vieraspelit uudelleen Aue:n vieraana.

14. Huhti, 2019

Vfl Bochum otti tänään hienon voiton Fürthistä. Hinterseer teki kolme maalia, joista viimeinen tuli ottelun lisäajalla. Yleisö sai mahtavat voitonjuhlat.

5. Huhti, 2019

Tappio taas kerran vieraissa���� Joukkueen esitykset pistää miettimään, miksei homma toimi. Pelitilanteissa ollaan parempia, mutta usko voittamiseen on kadonnut.
Hinterseer laukoi pikkusta 0-1 johdon ja kaikki näytti hyvältä. Muutama minuutti ja Regensburg tasoitti hieman onnenkantamoisella, mutta kaikki kunnia heille, maali oli hieno. Samaa voi sanoa voittomaalista, pallo kimposi huonon purun jälkeen Regensburgille ja maalin edustalle, josta Regensburg teki 2-1. Taas häviö ja parempi joukkue lähti kotiin ilman pisteitä.

3. Huhti, 2019

Lebenslänglich T-paita myynnissä, väri musta yhdistyksen logolla

Tilaukset yhdistyksen sähköpostiin. Koot XS-4XL
Tilaukset sunnuntaihin 7.4.2019 mennessä
Hinta: 18€ jäsenille

30. Maalis, 2019

Vfl Bochum pelasi tasapelin 0-0 HSV:tä vastaan. Ruhrstadion oli loppuunmyyty ja aurinko paistoi. Bochum hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta maalit jäi syntymättä. Paras paikka oli Pantovicilla, mutta laukaisu meni ohi. Toisella puoliajalla Hsv pääsi paremmin mukaan peliin, mutta Riemannin loistotorjunnoilla peli päättyi maalttomaan tasapeliin.

18. Maalis, 2019

Ei tullut Bochumille voittoa tälläkään kertaa, 3-1 tappio ja paluu masentuneena kotiin. Bochumilla oli ensimmäisellä puoliajalla muutamia paikkoja, mutta maaleja ei onnistuttu tekemään. Toinen puoliaika alkoi Bochumin kovalla painostuksella, Patric Fabian pääsi laukomaan 0-1 63 minuutilla, silloin peli näytti hyvältä, mutta taas tuli musta hetki. 68 minuutilla Bielefeld tasoitti 1-1 ja siitä kymmenen minuutti Bielefeld sai kyseenalaisen rangaistuspotkun ja peli 2-1. Lopullinen niitti 3-1 tuli minuutti edellisestä ja kaiken lisäksi Gyamerah ajettiin punaisella kortilla ulos. Maaottelutauon jälkeen tulee HSV Bochumiin vieraaksi.

9. Maalis, 2019

Perjantai peli ja pitkästä aikaa voitto Bochumille. Ensimmäinen puoliaika oli pitkälti Bochumin hallintaa, mutta maalipaikoille oli vaikeaa päästä. Paras paikka tuli Weilandtille, joka pääsi 7 metristä ohjaamaan palloa, mutta ohi. Heidenheimilla oli myös yksi maalipaikka, jonka Riemann torjui reaktiotorjunnalla.
Toinen puoliaika jatkui samalla tavalla, Bochum painoi päälle ja piti pallonhallinnan itsellään. 65 minuutilla Heidenheimin puolustaja sai toisen keltaisen kortin ja sai punaisen kortin. Tästä alkoi Bochumin vyörytys, joka palkittiin 78 minuutilla Leen 1-0 johdolla ja tämä jäi voittomaaliksi. Ensi viikonloppuna Bochum matkaa Bielefeldin vieraaksi.

3. Maalis, 2019

Bochumille tasapeli 2-2-Dresdenissä. Bochum aloitti maalinteon 10 minuutilla, Hinterseer pääsi yksin läpi ja pallon vasempaan alakulmaan. Bochumin painostus jatkui ja 14 minuutilla Pantovic laukoi jo 0-2 Bochumille. Dresden kuitenkin kavensi puolustuksen virheen seurauksena. Toisella puoliajalla Dresden tasoitti kulmapotkusta. Ensi perjantaina Heidenheim tulee Bochumin vierailulle.

23. Helmi, 2019

Vfl Bochumin tappiotilille sai taas jatkoa Ruhrstadionilla Holstein Kielille. Tänään oli Bochumin pelillinen pohjanoteeraus. Valmentaja Dutt oli vaihtanut pelisysteemin 4-4-2 ja sehän ei toiminut alkuunkaan. 0-3 tilanne ensimmäisen puoliajan jälkeen. Toisella puoliajalla peli hieman parantui, mutta tappioputki sai jatkoa 1-3. Pelaajissa näkyy jo turhautumisen merkkejä ja valmennus eitahdo löytää avainta voittojen tielle. Mainittakoon, että tänään avaukseen pääsi vasta 17 vuotias Mortz Romling.

16. Helmi, 2019

Kolmas tappio putkeen Bochumille. Kevät toistaa taas itseään 0/9 pistettä ja nousuhaaveet saa taas unohtaa. Ensimmäinen puoliaika oli jo 2-0 kotijoukkueelle. Toisella puoliajalla hallitsi Bochum, mutta maalin kavennus jäi lopputulokseksi 2-1. Nyt viimeistään joukkueen pitää herätä ja erityisesti maalivahti Riemannin täytyy parantaa otteita.

9. Helmi, 2019

1-2 tappio kotona Paderbornille vetää sanattomaksi. Ensimmäisestä hyökkäyksestä Paderborn meni 1-0 johtoon. Shokkialku ei kuitenkaan häirinnyt Bochumia ja paikoille päästiin, mutta maalit jäi tekemättä. Ensimmäisen puoliajan lisäajalla toppari Baumgartnerille tapahtui kardinaali virhe. Huono syöttö alas maalivahdille, johon Paderbornin hyökkääjä pääsi väliin ja ohitti Riemannin 0-2 taukojohtoon.
Toinen puoliaika oli tasaista peliä, Bochum kavensi Hinterseerin maalilla 1-2, joka lopputulokseksi. Painostuksesta huolimatta tasoihin ei päästy. Ensi lauantaina mennään Ingolstadtin vieraaksi.

3. Helmi, 2019

Ottelusta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, 3-0 häviö ei jättenyt selittelyn varaa. Paikkoja oli tehdä maaleja, mutta tehottomuus vaivaa hyökkääjiä. 1-0 maali tuli kulmapotkusta 2-0 maali syntyi Sandhausenin maalivahdin pitkästä avauksesta, Riemann oli kaukana omasta maalista ja hyökkäääjä nosti pallon helposti maaliin. 85 minuutilla Ganvoula otti typerän punaisen kortin ja peli oli siinä. Sandhausen teki vielä 3-0 loppunumerot. Kauden huonoin peli Bochumilta.

29. Tammi, 2019

Vfl Bochum aloitti tämän vuoden voitolla Duisburgista 2-1. Ensimmäinen puoliaika alkoi hermostuneesti, mutta aika nopeasti peli kääntyi Bochumille. Tammikuun hankinta Simon Zoller aloitti maalinteon hieman onnenkantamoisella 1-0 jo 13 minuutilla. Pallo pomppi Sidney Samin laukauksen jälkeen Zollerille, joka laukoi alakulmaan. Tästä alkoi kova rynnistys Bochumilta, pallo oli taas seuraavasta hyökkäyksestä maalissa hienon hyökkäyksen jäljiltä, mutta hiuksen hieno paitsio tuli esteeksi. 21 minuutilla Patrik Fabian puski kulmapotkusta 2-0.
Toinen puoliaika jatkui Bochumin hallinnassa, mutta vaihtojen myötä se kääntyi hieman pelailuksi. Duisburgin paikat oli vähissä, mutta 79 minuutilla maalivahtimme Riemann tyri oikein huolella. Keskityspallo tuli Bochumin maalille, jonka Baumgartner puski korkealle ilmaan, Riemann nyrkkeili huolimattomasti ja Duisburgin hyökkääjä puski pallon maaliin 2-1. Tästä Duisburg riemastui ja peli sai uuden käänteen. Ottelun loppu olikin melkoinen jännitysnäytelmä, mutta Vfl Bochum kesti ja otti voiton.
Sunnuntaina jatkuu Sandhausenín vieraana.

26. Tammi, 2019

Talvitauko on ohi ja tosipelit jatkuu tiistaina

Vfl Bochum aloitti harjoitukset vuoden vaihteen jälkeen Bochumin harjoituskeskuksessa. Tammikuun siirtoikkunan auettua, julkaistiin parin uuden pelaajan liittyminen joukkueeseen. Simon Zoller 27v hyökkääjä ostettiin Fc Kölnistä. Tällä kaudella Terodden jalkoihin jäänyt pelaaja tulee hakemaan Bochumista uutta nostetta uralle. Puolustukseen hankittiin Itävallasta Dominik Baumgartner, u21 maajoukkue pelaaja saapui Innsbruckista.
Talvileirin joukkue piti Espanjan Marbellassa. Vfl Bochum pelasi siellä kaksi harjoitusottelua, cska Sofian kanssa pelattiin tasan 1-1 ja Kiovan Dynamolle hävittiin 3-0. Tällä viikolla pelattiin harjoitusottelu Fc Kölnin kanssa, Köln oli parempi 2-1.

21. Joulu, 2018

Vfl Bochum kävi hakemassa joulukarkin Kölnistä. Bochum siirtyi 1 minuutilla johtoon Kölnin puolustuksen virheestä. Hinterseer laukoi 0-1. Ensimmäinen puoliaika oli enempi Kölnin hallintaa, mutta paikat oli vähissä niille. 25 minuutilla kuitenkin Soares antoi Teroddelle ilmaisen maalipaikan ja peli oli tasan 1-1.
Toisella puoliajalla Hinterseer vei Bochumin taas johtoon 1-2 ja Sidney Sam 1-3. Köln ei kuitenkaan luovuttanut vaan Bochumin keskikentän virheestä Köln tuli maalin päähän. Ottelun viimehetket sai jännittää, mutta Vfl Bochum otti tärkeän voiton suurseurasta 2-3.
Joulutauko tulee tarpeeseen ja paikallispelin jatkuu tammikuun lopussa Duisburgia vastaan.

16. Joulu, 2018

Union Berlin otti voiton Bochumista. Ensimmäinen puoliaika oli kahden tasaisen joukkueen vääntöä. Molemmilla oli maalipaikat, mutta maaleja ensimmäisellä puoliajalla ei nähty. Toisen puoliajan alku oli Berliinin, 60 minuutilla Berliini meni 1-0 johtoon rangaistuspotkusta. Ottelu sai sitten sinetin 87 minuutilla, kun Bochumin kovasta painostuksesta Berliini pääsi ylivoimahyökkäykseen ja meni 2-0 johtoon. Perjantaina jatkuu Fc Kölnin vieraana.

12. Joulu, 2018

Lauantaina vieraillaan Berliinissä. Yhdistyksen jäseniä paikalla.

11. Joulu, 2018

Vfl Bochumin seitsemän ottelun tappioton putki katkesi maanantai iltana St Paulia vastaan. Vfl Bochum oli pelillisesti niskanpäällä, mutta maalit ratkaisee. St Pauli aloitti maalinteon jo 15 minuutilla. Laidasta lähtevä keskityspallo puskettiin maalin Bochumin topparin kompuroroidessa omiin jalkoihinsa. Hinterseer tasoitti pelin 35 minuutilla hienolla laukauksella oikean tolpan kautta. Puoliajan lopulla St Pauli sai puolittaisen läpiajon ja maalivahti kaatoi vastustajan pilkun arvoisesti. Pilkusta Pauli siirtyi 1-2 johtoon, tuomari teki kuitenkin selvän virheen hyväksyessään maalin, sillä Riemann torjui pallon ja vastustaja pääsi laukaisemaan jatkopallon maaliin. Hidastus kuitenkin osoitti, että vastustaja oli 2,4m rangaistusalueen sisällä kuin rangaistuslaukaus lähti.
Toisella puoliajalla Bochum painoi ja hallitsi peliä, mutta maalipaikoista eritoten Ganvoula ja Sidney Sam epäonnistuiva. Ottelun lopulla Pauli pääsi viimeistelemään 1-3 lukemat.
Lauantaina mennään Union Berlinin vieraaksi.

2. Joulu, 2018

Vfl Bochum pelasi tasapelin 0-0 Magdeburgissa. Tehottomuus vaivasi Bochumin peliä, palloa hallittiin, mutta todellisille maalipaikoille ei kuitenkaan päästy. Madburgilla oli rehellisesti sanottuna paremmat maalipaikat, joten ehkä tasapeliin pitää olla tyytyväinen. Viikon päästä St Pauli tulee Bochumiin vierailulle.

24. Marras, 2018

Vfl Bochum otti hienon ja tärkeän voiton 2-1 Auesta. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, Bochum sai maalipaikan 20 sekunnin pelin jälkeen, mutta Auen maalivahti torjui pallon kulmapotkuksi. Aue sai ensimmäisen hyökkäyksen toisella minuutilla ja pallo Bochumin maalissa 0-1. Bochum hallitsi kuitenkin puoliaikaa mielinmäärin, mutta kunnon maalipaikoille ei päästy. Toisella puoliajalla Bochumin pelin hallinta jatkui, 61 minuutilla Bochum sai rangaistuspotkun, mutta Hinterseer laukoi pallon oikeaan tolppaan eikä tullut maalia. 73 minuutilla alkoi tapahtua, Weilandt tasoitti pelin 1-1. Bochum halusi tänään voittaa pelin ja painoi loppua kohden päälle kovasti. 90+3 minuutilla Weilandt räjäytti Ruhrstadionin kotiyleisön 2-1 maalilla vasempaan yläkulmaan. Tänään oli Weilandtin päivä, kuten jo otteluennakossa ennustettiin. Ensi viikonloppuna mennään Magdeburgin vieraaksi.

13. Marras, 2018

Vfl Bochum otti tärkeän kotivoiton Darmstadtista. Kolme edellistä ottelua päättyi tasan ja niillä ei sarjataulukossa nousta. Vauhdikas ottelu oli ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-0. Toisella puoliajalla Weiland vei Bochumin johtoon 1-0 hienolla yksilösuorituksella. Ottelun lopussa oli palat molemmilla joukkueilla, mutta voitto Bochumille 1-0 ja nousu sarjassa viidenneksi.
Maaottelutauon jälkeen pelataan taas kotona ja vastaan tulee Aue.

21. Loka, 2018

Vfl Bochum saavutti minimitavoitteensa pelaamalla tasapelin HSV:n vieraana. Ensimmäinen puoliaika oli vauhdikasta peliä, jossa tapahtumia riitti molemmissa päissä. Hinterseerille tuli parhaimmat maalipaikat, mutta palloa ei saatu maaliin asti. Maalivahti Riemann pysäytti HSV: n maalinteko yritykset.
Toinen puoliaika jatkui hyvinkin samankaltaisena, pelitempo kuitenkin hidastui loppua kohden. Robbie Kruse pääsi parhaimmalle paikalle, mutta laukaisu meni maalista ohi. Ensi viikonloppuna Regensburg saapuu Bochumiin.

6. Loka, 2018

Vfl Bochum Fanclub Finland suosittelee katsomaan Ylellä näytettävä Pelipäivä sunnuntaina 20:30 TV2

5. Loka, 2018

Vfl Bochum otti tärkeän voiton Bielefeldistä. Viimeinen voitto vastustajasta on vuodelta 2013, joten voitolla on erityistä arvoa.
Ottelu oli Bochumilta erityisen varovaista ja hermostunutta. Oliko vaikutusta parilla huonolla pelillä ja tappiolla, mutta ottelu oli pelillisesti ehkä kauden huonoin, vaikka pelistä tuli voitto.
Ensimmäisellä puoliajalla tehty maali jäi lopulta voittomaaliksi. Bielefeld pääsi myös moniin maalintekopaikkoihin ja ottelun pallonhallinta oli vieraiden.
Tärkeä voitto kuitenkin. maaottelutauko tulee hyvään aikaan, saadaan pienet vaivat korjattua ja joukkueelle tulee hyviä harjoituksia. Ottelut jatkuu 21.10 HSV:n vieraana.

29. Syys, 2018

Vfl Bochumin tuskainen viikko sai jatkoa Heidenheimin vieraana. Ensimmäinen puoliaika alkoi Bochumilta sekavasti, huonoja syöttöjä ja pallon menetyksiä. Heidenheim siirtyi 1-0 johtoon Bochumin toppareiden sekoillessa. Tästä sisuuntuneena Bochum sai ottelusta hallinnan ja Hinterseer pääsi laukomaan tasoituksen 1-1. Tästä kymmenen minuuttia eteenpäin ja Hoogland pääsi siirtämään Bochumin johtoon 1-2. Tähän loppuikin Bochumin juhlat, Losilla sai toisen keltaisen kortin 34 minuutilla ja joutui ottelusta ulos. Toinen puoliaika olikin sitten puolustustaistelua, mutta Heidenheim tuli väkisin tasoihin ja ohi ottelun loppuhetkillä. Punainen kortti oli tänään todella kohtalokas. 1/9 pistettä viikon saldona on Bochumille täydellinen pettymys. Ensi perjantaina on paikallisderby Bielefeldiä vastaan.

25. Syys, 2018

Dynamo Dresden oli taas vaikea vastustaja Bochumille. Ensimmäinen puoliaika oli varsin sekavaa ja väsynyttä pelailua, Bochumilla oli kaksi hyvää maalipaikkaa, mutta maalivahdin reaktiotorjunnat piti maalin puhtaana. Dresden pelasi puolustamalla, mutta vastahyökkäykset oli vaarallisia. Ensimmäisen puoliajan lopulla Dresden sai rangaistuslaukauksen ja meni 0-1 johtoon. Toisella puoliajalla Bochum painosti raivokkaasti, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi. Lauantaina mennään Heidenheimin vieraaksi.

24. Syys, 2018

Ottelut jatkuu viikkopelillä. Tärkeitä pisteitä on taas huomenna jaossa

22. Syys, 2018

Vfl Bochum pelasi tasapelin Holstein Kielin kanssa. Bochum menetti kaksi kertaa johtoaseman. Katkeraa kalkkia tuli ottelun lisäajalla, jolloin Kiel tasoitti ja tietenkin oman koiran puremana. Tiistaina jatkuu koton, jonne tulee Dresden vieraaksi.

20. Syys, 2018

Lauantaina voitetaan pohjoisen satamakaupungissa!

17. Syys, 2018

Vfl Bochum 1848 otti 6-0 kotivoiton Ingolstadtista. Bochum hallitsi peliä täysin alusta loppuun asti, eikä vierailijoilla ollut mitään mahdollisuuksia. Ensimmäinen puoliaika oli jo 3-0 20 minuutin jälkeen. Toisella puoliajalla hallinta jatkui ja Ingolstadtin pelaajan ulosajo käytännössä ratkaisi lopullisesti ottelun. Maalijuhlat jatkui vielä kolmella maalilla. Bochumin maalintekijät Hinterseer 3, Kruse, Weilandt ja Losilla.
Uskomatonta maalijuhlaa oli todistamassa paikanpäällä tietenkin FanClub Finlandin jäseniä.

10. Syys, 2018

FanClub Finland isolla joukolla paikanpäällä Bochumissa!

31. Elo, 2018

Vfl Bochum pelasi tasapelin 2-2 Paderbornin vieraana. Ennakosta arvioitiin Hinterseerin maalia, mutta toisin kävi. Hinterseer tosin pääsi yksin läpi 22 minuutilla, mutta ei saanut maalia. Pantovic pelasi ottelun alussa pirteästi, mutta joutui loukkaantumisen takia jättämään pelin kesken. Tämän jälkeen pelin kulku siirtyi kotijoukkueelle, joka sai luotua muutamia maalipaikkoja. Puoliajan lopussa Tesche pääsi riistämään pallon vastustajan virheestä ja syötti Weilandtille, joka laukoi 0-1 puoliajan tulokseksi.
Paderborn tuli toiselle puoliajalla paremmalla jalalla ja pääsi maalipaikalle 50 minuutilla. Tuomarivirheen vuoksi kotijoukkue sai ilmaisen rangaistuspotkun ja tasoitti pelin 1-1. Tästä innostuneena Paderborn painoi päälle ja sai läpiajosta 2-1 maalin. Vfl Bochum pääsi kuitenkin peliin mukaan ja ottelu tasoittui. 79 minuutilla Ganvoula pääsi tasoittamaan 2-2 hieman paitsiolta muistuttavalla ohjauksella. Loppu olikin melkoista hurlumheitä päästä päähän. Ganvoula pääsi lopussa vielä yksin läpi, mutta ei onnistunut maalin teossa. Ottelu tasattiin,ehkä ansaitusti.
Ensi viikonloppuna on maaottelutauko, mutta sitten jatketaan kotona Ingolstadtia vastaan, jossa FanClub Finland on taas mukana.

25. Elo, 2018

Vfl Bochum otti 1-0 voiton Sandhausenista. Ensimmäinen puoliaika oli täydellistä pallon hallintaa Bochumilta, mutta maalit jäi syntymättä. Toinen puoliaika jatkui myös Bochumin hallinnalla ja yritys palkittiin 54 minuutilla, kun Tesche pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin Loppu kohden Bochumin peli alkoi seota ja Sandhausen pääsi niskanpäälle. Tärkeä voitto kuitenkin tuli ja viikon päästä mennään Padernbornin vieraaksi.

14. Elo, 2018

Kesäjuhlat aloitettiin katsomalla paikallisderby Screeniltä. Ensimmäinen puoliaika oli enempi ja vähempi pelailua molemmilta joukkueilta, mutta toisella puoliajalla alkoi tapahtumaan. Sidney Sam onnistui vihdoin maalinteossa, laukomalla vapaapotkusta alanurkkaan 0-1. Vajaa kymmenen minuuttia tästä, Bochum siirtyi 0-2 johtoon Ganvoulan puskumaalilla. Ottelun loppu menikin vielä jännäksi, Sidney Sam otti typerän suoran punaisen kortin 67 minuutilla. Bochum onnistui puolustamisessa ja tärkeä voitto 0-2 tuli vieraissa. Ensi viikonloppuna pelataan DFB cupin ensimmäinen kierros ja sarja jatkuu 24.8 Sandhausenia vastaan.

4. Elo, 2018

Kausi lähti käyntiin harmittavalla tappiolla Fc Kölnille. Ensimmäisellä puoliajalla Vfl Bochum hallitsi peliä ja pystyi rakentamaan maalipaikkoja. Parhaat paikat tuli Kruselle, mutta palloa ei saatu maaliin. Kölnin tilanteet oli harvassa, mutta puoliajan lopulla Köln sai halvan maalin, Bochumin pelaajan päästä pallo ohjautui maaliin.
Toisella puoliajalla Bochumin ote herpaantui ja Kölnin vapaapotkun jälkitilanteesta syntyi 0-2 maali. Bochumille tarjottiin kuitenkin mahdollisuutta, Kölnin pelaaja sai punaisen kortin ja joutui vajaalle. Bochum ei kuitenkaan saanut kavennettua peliä, muutamista paikoista huolimatta.
Ensi viikonloppuna pelataan Duisburgin vieraana.

1. Elo, 2018

Vfl Bochumin kausi alkaa lauantaina ja täydellä stadionilla tietenkin.

31. Heinä, 2018

Muistutuksena vielä, kesäjuhlia vietetään Laajasalon Kallioniemessä 11.8.2018

Erillinen aikataulu ja ohjelma on lähetetty jäsenille sähköpostilla.

Käykää tutustumassa ottelutarjontaan. Matkalla on kysyntää ja lippujen hankinta on jo käynnissä.

Vfl Bochum 1848 vs Fc Köln

Kauden alkuun 3/4 päivää. Kausi alkaa huikealla derbyllä. Fc Köln tulee Vfl Bochumin vieraaksi Ruhrstadionille lauantaina.

Harjoitusottelu Millwall 1-0 Vfl Bochum 1848

Harjoitusottelu Vfl Bochum 2-2 As Monaco

25. Heinä, 2018

Kauden 2018/2019 alkuun kymmenen päivää

Kesälomat on ohi ja harjoituskausi on ollut jo kuukauden käynnissä. Vfl Bochumin joukkue pysyi kasassa hyvin pitkälle viime kauden rungolla. Uusia hankintoja on tullut hyökkäykseen ja keskikentälle, Sebastian Meier on tullut Hannover 96, Milos Pantovic Bayern München II ja Silvere Ganvoula Anderlechtistä.
Harjoitusotteluita on ollut tänä kesänä vähemmän ja vastustajat on olleet laadukkaampia, Fc Zurich ja Stoke Englannista, jotka molemmat Bochum voitti.
Viikonloppuna Bochumissa oli laadukkaita joukkueita mini turnauksessa, johon osallistui Real Betis Espanjasta, Wolverhampton Wanderers Englannista ja Mönchengladbah Saksasta. Vfl Bochum voitti Wolvesin rangaistuspotkujen jälkeen, mutta hävisi finaalin Mg:lle samoin rankkareilla.
Tänään vastaan asettuu Ranskalainen huippujoukkue As Monaco ja lauantaina Englantilainen Millwall.