6. Loka, 2019

Heidenheim 2-3 Vfl Bochum 1848

Tulihan se voitto vihdoinkin. Tiukassa se oli tänäänkin, sillä toinen puoliaika oli hurjaa hallintaa Heidenheimilta. Tänään oli Bochumilla onneakin mukana, ensimmäisellä puoliajalla tehtiin harvoista paikoista maalit ja tauolle mentiin 1-2 johdossa.
Toisen puoliajan alussa, Ganvoula pääsi yksin läpi Heidenheimin puolustajan huonon syötön seuraksena ja siitä tuli 1-3 johto. Loppu olikin sitten yhtä tuskaa Bochum katsojille. Pallo pyöri omassa päässä ja pitkiä hyökkäyksiä ei saatu aikaiseksi. Heidenheim kavensi vielä 2-3 lisäajalla, mutta se jäi lopputulokseksi.
Maaottelutauon jälkeen Karlsruher saapuu Bochumiin.

6. Loka, 2019

VeikkausTv tänään klo:14:30 Heidenheim vs VfL Bochum 1848

2. Loka, 2019

Otteluennakko Heidenheim vs Vfl Bochum 1848

28. Syys, 2019

Vfl Bochum 1848 2 - 2 Darmstadt

Kahdeksan ottelua ja voittoa ei vieläkään. Kauden viides tasapeli ja edellisen ottelun toisintona vastustustaja tasoitti ottelun lopussa.
Bochum hallitsi taas peliä ja oli suurimmaksi osaksi niskanpäällä. Ganvoula teki pilkusta 1-0, mutta Darmstadt tasoitti hetkeä myöhemmin vaparista. Maalivahti Riemann haparoi syliin tulevan pallon maaliin. Ganvoula teki johtomaalin puskemalla pallon tyhjään maaliin. Toisella puoliajalla tapahtumat jäi melko vähäisiksi, mutta Darmstadt tasoitti pelin 2-2. Bochumin voittamisen kammo näyttää jatkuvan. Seuraavassa pelissä mennään Heidenheimin vieraaksi.

25. Syys, 2019

Otteluennakko VfL Bochum 1848 vs Darmstadt

21. Syys, 2019

Sv Sandhausen 1 - 1 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum pelasi tasan Sanhausenia vastaan. Joukkue ei osaa enää voittaa pelejä. Varmalta näyttänyt voitto suli ottelun lopussa, kun Sandhausen tasoitti pelin.
Pelillisesti Bochum hallitsi ottelua, mutta hyvistä maalipaikoista ei saatu maaleja. Ganvoula teki kulmapotkusta hieman onnekkaasti 0-1. Sanhausenin maalivahti pelasi unelmaottelun ja pelasti kolme varmaa maalia.
Ensi viikonloppuna kohdataan Darmstadt.

18. Syys, 2019

Otteluennakko Sandhausen vs Vfl Bochum 1848

15. Syys, 2019

Vfl Bochum 1848 2 - 2 Dynamo Dresden

Thomas Reisin ura Bochumissa alkoi tasapelillä 2-2. Valmentaja ei ole tuonut vielä mitään uutta pelillistä asiaa Bochumille. Kokoonpano oli kutakuinkin sama millä ollaan menty kauden alku.
Vfl Bochum pelasi ensimmäisen puoliajan vahvasti ja pallonhallinta oli kotijoukkueella. Vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan pystytty luomaan. Puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisella puoliajalla sitten alkoi tapahtumaan, Ganvoulan laiska puolustaminen ylhäällä kostautui Dresdenin vastahyökkäykseen ja 0-1 maaliin. Lisää murhetta tuli 63 minuutilla, kun vastustajan Kone pääsi toppareista helposti irti ja teki jo tilanteeksi 0-2. Vfl Bochum ei ole kuitenkaan suostunut häviämään kotona vaan Blum pääsi kaventamaan 1-2 komealla laukauksellaan ja kulmapotkusta kapteeni Losilla puski 2-2. Lopussa Bochum haki voittomaalia, mutta Dresdenin maalivahti torjui Ganvoulan hyvän yrityksen. Ensi lauantaina mennään Sandhausenin vieraaksi.

11. Syys, 2019

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Dynamo Dresden

Maaottelutauon aikana valmennusvastuun otti Thomas Reis. Uuden valmentajan debyytti nähdään sunnuntaina.

10. Syys, 2019

Yhdistyksen jäseniä paikalla Suomi vs Italia

7. Syys, 2019

Thomas Reis uusi valmentaja

Thomas Reis on uusi edustusjoukkueen valmentaja. Hän on entinen Bochumin pelaajia, joka on valmentanut Bochumissa juniorijoukkueita.Thomas Reis valmensi Wolfsburgin U19 joukkuetta ennen nykyistä pestiä.

4. Syys, 2019

Uudet ottelupäivät julkaistu

3. Syys, 2019

Vfb Stuttgart 2 - 1 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum hävisi Stuttgartille 2-1. Ensimmäisellä puoliajalla Bochum oli melkoisessa purjeessa, mutta Stuttgart ei onnistunut kuin yhden maalin tekemään. Bochum sai kuitenkin vaarallisia vastahyökkäyksiä, josta seuranneesta kulmapotkusta Ganvoula teki tasoituksen.
Toisella puoliajalla tilanteet tasoituivat, mutta Stuttgart teki maalin ja Bochum ei tehnyt.
Maaottelutauko tulee Bochumille tarpeeseen, uusi valmentaja on vielä hakusessa ja tauon jälkeen täytyy kausi aloittaa uudelleen.

28. Elo, 2019

Uusi valmentaja Hannes Wolf? Bochumin omaa miestä ennakoidaan uudeksi valmentajaksi

https://www.waz.de/sport/fussball/vfl/hannes-wolf

27. Elo, 2019

Otteluennakko Stuttgart vs Vfl Bochum 1848

Vfl Bochumin uusi hankinta Cristian Gamboa nähdään ensi maanantaina. Costa Rican laitapuolustaja saapuu Glasgow Celticista.

26. Elo, 2019

Päävalmentaja Robin Dutt sai lähteä

Vfl Bochum on tänään irtisanonut valmentaja Robin Duttin, vain neljän pelin jälkeen. Tilanteesta tekee erikoisen, sillä Dutt oli viimeisen Wehen pelin lehdistötilaisuudessa sanonut, ettei luottamusta seuraan enää ole. Todennäköisesti seuran resurssit ei riittänyt oikeiden pelaajien hankintaan ja vanhoja pelaajia ei saatu pidettyä seurassa. Vfl Bochumin hallitus teki tänään oman ratkaisun ja Robin Dutt sai lähteä.
Heiko Butscher valmentaa ainakin seuraavassa pelissä Bochumia. Butsher valmensi jo ennen Duttia väliaikaisesti vuonna 2018.

24. Elo, 2019

Lebenslänglich paikalla tänään Bochumissa

Vfl Bochum kannattajaryhmä Lebenslänglich paikalla tänään, mutta mitkä huivit!

24. Elo, 2019

Vfl Bochum 1848 3 - 3 Sv Wehen Wiesbaden

Vfl Bochumin kauden alku on ollut katastrofaalinen. Neljä peliä ja kaksi pistettä, kotona ainoastaan tasapelit ja 6 maalia omiin. Moni hmettelee näin huonoa kauden aloitusta, mutta todellisuudessa joukkue on vaihtunut kokonaan viimekaudesta. Tänään oli avauksessa kaksi kenttäpelaajaa viimekauden avauksesta. Valmentaja Dutt on vaikeassa tilanteessa, uudet pelaajat eivät ole vastanneet huutoon ja lopputulos on nyt nähtävissä.
Tämän päiväinen ottelu oli kaksijakoinen, ensimmäisellä puoliajalla Wehen teki kaikista vastahyökkäyksistä maalin. Ensimmäisen lahjoitti Bochumin toppari, syöttämällä omalla alueella pallon vastustajalle ja siitä vastahyökkäyksestä 0-1, toinen maali oli taas huonoa puolustamista ja Wehen laukoi 0-2 johtoon. Ensimmäisen puoliajan lisäajalla Pantovic hölmöili omassa boxissa ja menetti pallon ja vastustaja rokotti 0-3 tilanteeseen.
Toinen puoliaika olikin sitten Bochumn kolmen alakerta alkoi tuottamaan tulosta ja hyökkäykset saatiin vastustajan päähän.57 minuutilla Baboh kavensi kulmasta 1-3 ja vaíhdosta kentälle tullut Osei-unu kavensi 2-3. Valtava painostus palkittiin sitten 90 minuutilla, kun Ganvoula tasoitti rangaistuslaukauksella loppulukemiksi 3-3.
Seuraavaksi jatketaan Stuttgartin vieraana.

20. Elo, 2019

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Sv Wehen Wiesbaden

18. Elo, 2019

HSV 1- 0 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum hävisi Hampurissa 1-0. Hinterseer maalasi HSV:le 60 minuutilla. Bochum oli selvästi heikommalla jalalla pelissä ja hyökkäykset kuihtuivat jo keskikentällä. Kunnon maalipaikoille ei edes päästy. Viikon päästä onkin jo pakkovoiton paikka, sillä vieraaksi saapuu Wehen.

13. Elo, 2019

Fußßball ranskalaiset blogissa kesän stadion bongauksia

13. Elo, 2019

Otteluennakko HSV vs Vfl Bochum 1848

11. Elo, 2019

Baunatal 2 - 3 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum joutui tiukille vitosdivari joukkueen kanssa. Bochum aloitti maalinteon Ganvoulan rankkarimaalilla. Baunatal tuli kuitenkin tasoihin ja meni johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla.
Toisella puoliajalla piti odottaa tasoitusta 70 minuutille asti Ganvoulan maalilla. Ganvoula kruunasi hattutempulla 2-3 voiton Bochumille.

7. Elo, 2019

DFB CUP Baunatal vs Vfl Bochum 1848

Lauantaina alkaa Saksan Cup Vfl Bochumilla 1/32. Vastaan tulee Oberliga joukkue Baunatal. Pelin pitäisi olla läpihuutojuttu 5 divari joukkuetta vastaan, mutta kuten muistamme vastustajaa ei voi aliarvioida.

3. Elo, 2019

Vfl Bochum 1848 3-3 Arminia Bielefeld

Vfl Bochum otti kauden ensimmäisen pisteen Bielefeldiltä. Ottelu oli kaikenpuolin huikeaa viihdettä. Bochum edelleen hallitsi palloa ja pelitapahtumia, mutta maalit oli alkuun tiukassa. Toisella puoliajalla alkoikin tapahtua, Bielefeld meni kahdessa minuutissa 0-2 johtoon ja peli näytti olevan menetetty. Pari hyökkäyspään vaihtoa ja Bochum aloitti takaa-ajon. Rangaistuspotkusta 1-2 kavennus Blumin toimesta. Muutamaa minuuttia myöhemmin Ganvoula teki alanurkka laukauksella tasoituksen. Bochum pääsi 84 minuutilla johtoon ja juhlat oli jo alkamassa. Bielefeld tuli kuitenkin harmittavasti tasoihin lisäajalla. Keskityspallon ohjasi joukkueen kapteeni Losilla omaan maaliin ja ottelu päättyi niihin lukemiin. Seuraava ottelu on kahden viikon päästä Hampurissa. Saksan Cupin pelit on ensi viikolla.

30. Heinä, 2019

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Arminia Bielefeld

Kauden ensimmäinen kotiottelu ja paikallispeli

28. Heinä, 2019

Yhdistyksen huiveja jälleen saatavilla

Yhdistyksen uusia huiveja on saatavilla hintaan 15€/kpl.
Tilaukset verkkokaupasta tai suoraan yhdistyksen sähköpostiin.

28. Heinä, 2019

Svv Jahn Regensburg 3-1 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochumin kausi alkoi tappiolla Regensburgissa. Ensimmäinen puoliaika oli varsin hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta, mutta pelillisesti pallonhallinta oli Bochumilla. Regensburg aloitti maalinteon 42 minuutilla, Regensburgin laukaisu osui puolustajan jalkaan ja Riemannilla ei ollut mitään mahdollisuutta torjua palloa. Ensimmäisen puoliajan lopulla Osei-Tutu loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken. Puoliajalla valmennus teki kaksi vaihtoa, kentälle tuli Lee Chung-Yong ja Zoller. Puoliaika alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, Eisfelt menetti pallon helposti omassa päässä ja Regensburg rokotti 2-0. Bochum pääsi kuitenkin peliin mukaan ja Blum kavensi pilkusta 2-1. Lopussa Bochum yritti väkisin tasoihin, mutta paikoista ei saatu sisään. Kuin kohtalon ivaa, Regensburg teki 3-1 maalin ja kuinkas muutenkaan maalintekijä oli Tom Baack eli oma koira pääsi rokottamaan ensimmäisessä Regensburgin pelissään. Perjantaina on kotiottelu Arminia Bielefeldia vastaan.

23. Heinä, 2019

Otteluennakko Regensburg vs Vfl Bochum 1848

20. Heinä, 2019

Ruhrstadion 40 vuotta ja sen kunniaksi juhlaottelu Herta Berliniä vastaan

Bundesliiga 2 alkaa viikon päästä ja tänään on viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua.