Kesäjuhla 2020

26. Marras, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Fortuna Düsseldorf

22. Marras, 2020

Hsv 1-3 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum otti makoisan ja ansaitun voiton Hsv:stä. Valmentaja Reis oli laittanut avauksen uusiksi, Zulj, Blum ja Holtmann keskikentällä ja Tesche ja Losilla alempana keskikentällä sekä Zoller kärjessä. Zulj aloitti maalinteon rangaistuspotkusta ja ensimmäinen puoliaika 0-1 Bochumille. Toisella puoliajalla alkoi tapahtua, Hsv:n Terodde tasoitti myös pilkulta. Tämän jälkeen Bochum otti hallinnan, ensin Zoller pääsi yksin läpi, mutta laukoi tolppaan maalivahdin käsien kautta. Vähän myöhemmin Blum pääsi puolittain läpi ja nosti pallon maalivahdin yli tilanteeseen 1-2. Tästä neljä minuuttia myöhemmin Chibsah laukoi 1-3 Bochumille, joka jäi lopputulokseksi. Seuraavana vastaan tulee paikalliskilpailija Fortuna Düsseldorf.

18. Marras, 2020

Blogissa käyty haistelemassa tyhjän stadionin tunnelmaa pelin aikana

18. Marras, 2020

Otteluennakko Hsv vs Vfl Bochum 1848

7. Marras, 2020

Vfl Bochum 1848 0-2 Fürth

Iso, iso pettymys tänään. Kaikki kunnia vastustajalle, Fürth pelasi erittäin vahvasti. Ensimmäinen puoliaika meni vieraille täydellisesti, Bochumin avaus oli ennakon mukainen, mutta tällä kertaa meidän keskikenttä jäi täydellisesti vastustajan jalkoihin. Fürth teki vain kaksi maalia, kun maalivahti Riemann piti joukkuetta pystyssä, torjumalla mm pilkun. Toinen puoliaika oli sitten tasaisempaa, mutta maalipaikat jäi Bochumilla vähiin. Selvä voitto vastustajalle. Tauon jälkeen onkin vuorossa sarjakärki Hsv.

4. Marras, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Greuther Fürth

1. Marras, 2020

Würzburger Kickers 2-3 Vfl Bochum 1848

Vfl Bochum otti voiton Würzburista ja nousi sarjassa jo toiseksi. Würzburger aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla 7 minuutilla, Bochum puolusti huonosti ja vastustajan hyökkääjä pääsi helposti sijoittamaan pallon ohi Riemannin. Bochum otti pallonhallinnan itselleen 21 minuutilla palkittiin, kun kauden avausmaalillaan Novothny pääsi kärkkärillä tasoittamaan. Reilun puolen tunnin kohdalla Bochum pääsi laidalta hyökkäämään ja sieltä matala keskitys maalille, jonka Zoller ohjasi, maalivahtia päin ja siitä seuranneesta jatkopaikasta Soares laukoi Bochumin 1-2 johtoon. Maali-iloittelu ei jäänyt tähän Würzburger tasoitti kulmapotkusta 2-2 tilanteeseen, joka oli taukotilanne. Toinen puoliaika mentiin päästä päähän, 60 minuutin jälkeen Bochum vaihtoi Ganvoulan ja Blumin kentälle ja lähes heti alkoi tapahtumaan. Zoller pääsi puolittain läpi ja sijoitti pallon oikeaan alanurkkaan ja Bochum siirtyi johtoon. Sen jälkeen Bochum puolusti johtoaan ja pelottavan paljon alkoi tulla rikkeitä ja keltaisia kortteja Bochumille. Würzburger oli lähellä tasoittaa lisäajan viimeisellä minuutilla, mutta Manuel Riemann otti super torjunnan ja pisteet lähti Bochumiin. Ensi lauantaina Greuther Fürth tulee Bochumiin vieraaksi.

28. Loka, 2020

Otteluennakko Würzburger Kickers vs Vfl Bochum 1848

25. Loka, 2020

Vfl Bochum 1848 2-0 Erzgebirge Aue

Vfl Bochum otti tärkeän voiton Auesta. Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle Bochumin hallinnalla, mutta maalipaikat oli silti vähissä. Bochumin kokoonpano pääsi yllättämään, Chibsah, Novothny ja Pantovic pelasivat avauksessa. Bochumin tilannetta helpotti jo 29 minuutilla, kun Auennut pelaaja ajettiin punaisella ulos. Ensimmäisellä puoliajalla Bochum teki maalin, mutta VAR tuomitsi tilanteesta niukan paitsion.
Toisella puoliajalla alkoi tapahtumaan, Blum, Zulj ja Ganvoula vaihdettiin kentälle noin kuuden kympin kohdalla ja Zulj teki 1-0 johtomaalin Bochumille. Toinen maali oli yksi kauden hienoimmista, hienon syöttökuvion jälkeen Ganvoula pääsi ohjaamaan etu ylänurkkaan pallon ja peli oli valmis. Ensi viikonloppuna ollaan Würzburgin vieraana.

20. Loka, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Erzgebirge Aue

18. Loka, 2020

Braunschweig 2-1 Vfl Bochum 1848

Bochumille kauden ensimmäinen tappio. Bochum aloitti maalinteon jo 5 minuutilla Simon Zollerin tekemällä ohjauksella. Braunschweig tuli kuitenkin tasoihin ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. Toisella puoliajalla Braunschweigin maalivahti sai punaisen kortin ja silloin näytti Bochumin kannalta hyvälle. Kylmää vettä tuli kuitenkin niskaan jo viiden minuutin päästä, kun kulmapotkusta syntyi Braunschweigin 2-1 johtomaali. Bochum luonnollisesti painosti, mutta maalit jäi tekemättä ja tuli karvas tappio.

13. Loka, 2020

Otteluennakko Braunschweig vs Vfl Bochum 1848

2. Loka, 2020

Vfl Bochum 1848 0-0 Vfl Osnabrück

Vfl Bochum pelasi tasapelin Osnabruückin kanssa. Osnabrück hallitsi pelin alkua, mutta pelin edetessä peli kääntyi Bochum eduksi. Ensimmäisen puoliajan lopulla Bochumilla oli momentum mennä johtoon, mutta Ganvoulan tolppalaukausta lähemmäksi ei päästy.
Toinen puoliaika oli enemmän Bochumin hallintaa ja peli näytti kääntyvän voittoon 84 minuutilla, kun Osnabrück sai punaisen kortin ja Bochum pääsi ylivoimalle. Bochum ei kuitenkaan saanut maalia tehtyä ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Maaottelutauon jälkeen mennään Braunschweigin vieraaksi.

29. Syys, 2020

Martinin blogeissa tutustuttu Regional liigan joukkueisiin

29. Syys, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Osnabrück

27. Syys, 2020

Karlsruher 0-1 Vfl Bochum 1848

Bochumille kauden avausvoitto vieraspelissä Karlsruherilta. Pelissä ei nähty hienouksia ja toivottavasti tämä oli Bochumilta kauden huonoin peli.
Karlsruher oli läpi ottelun paremmalla jalalla liikkeessä ja otti pallonhallinnan Bochumilta. Ensimmäisellä puoliajalla Simon Zoller pääsi puolittain läpi ja nosti pallon maaliin yli maalivahdin. Toinen puoliaika jatkui Karlsruherin hallintana ja kylmä hiki nousi otsalle 68 minuutilla, kun Holtmann sai keltaisen ja siitä aiheutuneen jälkitilanteen jälkeen punaisen kortin. Karlsruher painosta luonnollisesti koko loppupelit, mutta Bochum taisteli loppuun asti ja otti tärkeät kolme pistettä.

23. Syys, 2020

Otteluennakko Karlsruher vs Vfl Bochum 1848

21. Syys, 2020

Vfl Bochum 1848 2-2 St Pauli

Kauden avaus toi suuria tunteita niin pelillisesti kuin osan fanien päästyä katsomaan stadionille peliä. Lähes seitsemän kuukautta edellisestä pelistä kun katsojat pääsi otteluun. Ensimmäinen puoliaika oli Bochumin hallintaa, Robert Zulj ampui vapaapotkusta Bochumin 1-0 johtoon, joka jäi tauolle tulokseksi. Toisella puoliajalla St Pauli tuli vauhdikkaasti peliin mukaan, mutta Zoller laukoi tyhjiin 2-0 ja peli näytti selvältä Bochumille. St Pauli pääsi kuitenkin peliin mukaan 84 minuutilla onnekkaalla kavennuksella ja pettymyksen kalkkia tuli vajaa pari minuuttia myöhemmin saman miehen tasoituksella. Bochum sai vielä maalipaikaikkoja, mutta enempää maaleja ei nähty. Tuloksellisesti tämä oli tappio, mutta Bochumin joukkueessa on paljon potentiaalia vaikka mihin. Voittoja tulee varmasti. Ensi sunnuntaina mennään Karlsruherin vieraaksi.
Btw. Yhdistyksemme lippu oli taas päädyssä näkyvästi paikalla!

21. Syys, 2020

Kaupungissa odotetaan kauden avausta

16. Syys, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs St Pauli

Kauden avaus on ensi maanantaina ja faneja otetaan katsomoon n.5000 henkeä.

12. Syys, 2020

Kausi aloitettiin Dfb Pokalin avauksessa voitolla

Vfl Bochum aloitti tämän kauden Saksan Cupin ensimmäisen kierroksen voittamalla Oberliga joukkueen Fv Engersin 0-3.
Ottelu pelattiin Bochumin Ruhrstadionilla ja yhdistyksen lippu oli tietenkin näkyvästi edustettuna. Ottelu oli täysin Bochumin pallonhallintaa. Joukkue tuli tähän otteluun edustuksen miehistöllä ja oli hieno nähdä, että joukkue on terveenä ja vaihtopenkki on vastustajajille pelottavan vaarallinen. Robert Zulj aloitti maalinteon 23 minnutilla Soaresin keskityksellä 0-1. Toinen puoliaika oli sitten vielä enempi Bochumin hallintaa, Zoller ja Pantovic viimeistelivät Bochumille 3-0 voiton ja matka jatkuu toiselle kierrokselle 32 joukkoon.
Viikon päästä alkaa Bundesliiga ja Bochum pelaa St Paulia vastaan kotona Ruhrstadionilla.