Kesäjuhla 2020

20. Loka, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Erzgebirge Aue

18. Loka, 2020

Braunschweig 2-1 Vfl Bochum 1848

Bochumille kauden ensimmäinen tappio. Bochum aloitti maalinteon jo 5 minuutilla Simon Zollerin tekemällä ohjauksella. Braunschweig tuli kuitenkin tasoihin ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. Toisella puoliajalla Braunschweigin maalivahti sai punaisen kortin ja silloin näytti Bochumin kannalta hyvälle. Kylmää vettä tuli kuitenkin niskaan jo viiden minuutin päästä, kun kulmapotkusta syntyi Braunschweigin 2-1 johtomaali. Bochum luonnollisesti painosti, mutta maalit jäi tekemättä ja tuli karvas tappio.

13. Loka, 2020

Otteluennakko Braunschweig vs Vfl Bochum 1848

2. Loka, 2020

Vfl Bochum 1848 0-0 Vfl Osnabrück

Vfl Bochum pelasi tasapelin Osnabruückin kanssa. Osnabrück hallitsi pelin alkua, mutta pelin edetessä peli kääntyi Bochum eduksi. Ensimmäisen puoliajan lopulla Bochumilla oli momentum mennä johtoon, mutta Ganvoulan tolppalaukausta lähemmäksi ei päästy.
Toinen puoliaika oli enemmän Bochumin hallintaa ja peli näytti kääntyvän voittoon 84 minuutilla, kun Osnabrück sai punaisen kortin ja Bochum pääsi ylivoimalle. Bochum ei kuitenkaan saanut maalia tehtyä ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Maaottelutauon jälkeen mennään Braunschweigin vieraaksi.

29. Syys, 2020

Martinin blogeissa tutustuttu Regional liigan joukkueisiin

29. Syys, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs Osnabrück

27. Syys, 2020

Karlsruher 0-1 Vfl Bochum 1848

Bochumille kauden avausvoitto vieraspelissä Karlsruherilta. Pelissä ei nähty hienouksia ja toivottavasti tämä oli Bochumilta kauden huonoin peli.
Karlsruher oli läpi ottelun paremmalla jalalla liikkeessä ja otti pallonhallinnan Bochumilta. Ensimmäisellä puoliajalla Simon Zoller pääsi puolittain läpi ja nosti pallon maaliin yli maalivahdin. Toinen puoliaika jatkui Karlsruherin hallintana ja kylmä hiki nousi otsalle 68 minuutilla, kun Holtmann sai keltaisen ja siitä aiheutuneen jälkitilanteen jälkeen punaisen kortin. Karlsruher painosta luonnollisesti koko loppupelit, mutta Bochum taisteli loppuun asti ja otti tärkeät kolme pistettä.

23. Syys, 2020

Otteluennakko Karlsruher vs Vfl Bochum 1848

21. Syys, 2020

Vfl Bochum 1848 2-2 St Pauli

Kauden avaus toi suuria tunteita niin pelillisesti kuin osan fanien päästyä katsomaan stadionille peliä. Lähes seitsemän kuukautta edellisestä pelistä kun katsojat pääsi otteluun. Ensimmäinen puoliaika oli Bochumin hallintaa, Robert Zulj ampui vapaapotkusta Bochumin 1-0 johtoon, joka jäi tauolle tulokseksi. Toisella puoliajalla St Pauli tuli vauhdikkaasti peliin mukaan, mutta Zoller laukoi tyhjiin 2-0 ja peli näytti selvältä Bochumille. St Pauli pääsi kuitenkin peliin mukaan 84 minuutilla onnekkaalla kavennuksella ja pettymyksen kalkkia tuli vajaa pari minuuttia myöhemmin saman miehen tasoituksella. Bochum sai vielä maalipaikaikkoja, mutta enempää maaleja ei nähty. Tuloksellisesti tämä oli tappio, mutta Bochumin joukkueessa on paljon potentiaalia vaikka mihin. Voittoja tulee varmasti. Ensi sunnuntaina mennään Karlsruherin vieraaksi.
Btw. Yhdistyksemme lippu oli taas päädyssä näkyvästi paikalla!

21. Syys, 2020

Kaupungissa odotetaan kauden avausta

16. Syys, 2020

Otteluennakko Vfl Bochum 1848 vs St Pauli

Kauden avaus on ensi maanantaina ja faneja otetaan katsomoon n.5000 henkeä.

12. Syys, 2020

Kausi aloitettiin Dfb Pokalin avauksessa voitolla

Vfl Bochum aloitti tämän kauden Saksan Cupin ensimmäisen kierroksen voittamalla Oberliga joukkueen Fv Engersin 0-3.
Ottelu pelattiin Bochumin Ruhrstadionilla ja yhdistyksen lippu oli tietenkin näkyvästi edustettuna. Ottelu oli täysin Bochumin pallonhallintaa. Joukkue tuli tähän otteluun edustuksen miehistöllä ja oli hieno nähdä, että joukkue on terveenä ja vaihtopenkki on vastustajajille pelottavan vaarallinen. Robert Zulj aloitti maalinteon 23 minnutilla Soaresin keskityksellä 0-1. Toinen puoliaika oli sitten vielä enempi Bochumin hallintaa, Zoller ja Pantovic viimeistelivät Bochumille 3-0 voiton ja matka jatkuu toiselle kierrokselle 32 joukkoon.
Viikon päästä alkaa Bundesliiga ja Bochum pelaa St Paulia vastaan kotona Ruhrstadionilla.